Siilinjärvi » Yrittäminen » Sydän-Savon maaseutupalvelu


Kuopion, Suonenjoen, Varkauden kaupungit sekä Kaavin, Leppävirran, Siilinjärven, Rautalammin, Rautavaaran, Tervon, Tuusniemen ja Vesannon kunnat muodostavat maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueen, jonka isäntäkuntana toimii Siilinjärvi. Yhteistoiminta-alueen palveluorganisaationa toimii Sydän-Savon maaseutupalvelu.

Maaseutujohtajasta ja -asiamiehistä on nimetty kuntiin palveluvastaavat. Palveluvastaavan tehtävänä on vastata asiantuntijapalveluista ao. kunnassa kuten maatalous- ja maaseutusihteerit ennen. Henkilöstö työskentelee tarpeen mukaan eri maaseututoimistoissa.

Asiantuntijapalveluja tarvittaessa kannattaa varata aika. Aikoja saa pääasiallisesta aukioloajasta poiketenkin. Maaseututoimistoissa voi asioida asuinkunnasta riippumatta.

Sydän-Savon maaseutupalvelu palvelee viljelijätuki-, peto- ja tulvavahinkoasioissa sekä hukkakauran torjuntaan liittyvissä asioissa. Palvelemme myös maaseudun elinkeinojen ja maaseudun toimintaympäristön kehittämiseen liittyvissä asioissa (poislukien Leppävirta). Toimimme kylien kehittämisen ja kylien paikallisen osallistumisen linkkinä alueen kaupunkien ja kuntien hallintoon ja toimialoille. Siilinjärven ja Rautalammin kuntien alueille annamme asiantuntijapalveluja yksityistieasioissa.

Yhteystiedot

Sydän-Savon maaseutupalvelu
Kapteeninväylä 5
70900 TOIVALA

puh: 044 740 1263
maaseutupalvelut@siilinjarvi.fi

avoinna klo 9-15

Muut palvelupisteet

Tiedotteet

Sydän-Savon maaseutupalvelun ajankohtaiset tiedotteet löydät Facebookista.

AGRIyritystulkki talouslaskelma-ja kassabudjettiohjelmat. Klikkaamalla kuvakkeita pääset Agri-yritystulkin palveluihin.