Siilinjärvi » Latutiedote ja tietoa ulkojäistä 12.1.2018

12.01.2018 | Latutiedote ja tietoa ulkojäistä 12.1.2018

Latutilanne tällä hetkellä hyvä ja latujen kunnostusta jatketaan viikonloppuna normaaliin tapaan. Ladut on pääosin kunnostettu perjantaina. Patakukkula-golfkenttä-Huvikumpu-Hamula ladut kunnostetaan seuraavan kerran sunnuntaiaamuna mikäli sääolot pysyvät ennustettuina.

Paikoituksesta:
Varsinkin viikonloppuisin on törmätty positiiviseen ongelmaan: hiihtäjiä on Patakukkulan ja Tarinagolfin laduilla ollut niin paljon, että parkkipaikat ovat olleet täynnä – hienoa! Tällä viikolla on otettu käyttöön Tarinagolfin varaparkkikin sumaa purkamaan. Paikoitustilaa löytyy siis Tarinagolfista, Patakukkulalta ja Huvikummusta.

Kuluneella viikolla on kunnostettu myös pääosin koulujen ja päiväkotien käytössä olevia puistolatuja ja mm. Harjamäessä Innocum 1 ja Innocum 2 jalkapallokentillä olevat ladut. Pienimmille hiihtäjille löytyy siis myös tällaisia vaihtoehtoja. 

Tietoa Hamulan perälenkin tilanteesta:
Hamulan perälenkin alueella tehdään metsätöitä tammikuun alussa. Tästä syystä tietä jolla latupohja kulkee, on lingottu puhtaaksi. Tuolle alueelle ladunteko päästäneen aloittamaan tammi-helmikuun vaihteessa.

Ulkojäät:
Ulkojäitä päästiin tällä viikolla kunnolla jäädyttämään. Tällä hetkellä kaukaloissa alkaa olla jo suhteellisen hyvin kerrosta kuten myös useammalla koulun ja asuinalueen kentällä. Pisimmällä ollaan Honkamäessä ja Kasurilassa. Varsinaisia ”pintoja” ei ole vielä päästy jäädyttämään joten jäät ovat röpelöisiä ja huonoja paikkoja kentillä riittää. Jäädytyksiä jatketaan viikonloppuna joten alkuviikosta ollaan toivottavasti taas askel pidemmällä.