Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Terveyskeskuksen toimintamalli muuttui 1.11.2019 alkaen

28.10.2019

Siilinjärven sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakastiedote

Terveyskeskuksen toimintamalli muuttui 1.11.2019 alkaen, jolloin omalääkärijärjestelmästä luovutiin. Uuden toimintamallin tavoitteena on lisätä tasapuolisuutta palveluiden saatavuudessa sekä helpottaa hoitoon pääsyä. 1.11.2019 alkaen teitä palvelevat seuraavat puhelinnumerot;

  • Siilinjärven terveyskeskus puhelin 017 402 219 ma-pe klo 8-10
  • Vuorelan terveyskeskus puhelin 017 402 407 ma-pe klo 8-10

Terveyskeskukseen voit ottaa yhteyttä myös Internetin kautta, Siilinjärven kunnan www-sivuilta osoitteessa https://www.siilinjarvi.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/ tai suoraan osoitteessa https://pro.klinik.fi/contact/siilinjarvi

Klinikin kautta voit asioida sähköisesti valitsemallasi terveysasemalla sekä hoitaa yleisimmät asioinnit verkossa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Sähköisesti hoituvat mm. ajanvaraus, reseptin uusiminen sekä tulosten kysely.

Klinik on verkkopalvelu, joka auttaa tunnistamaan ja hoitamaan erilaisia oireita sekä löytämään sopivimman terveysasiantuntijan luo tilanteessa kuin tilanteessa.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden perusterveydenhuollon asiakas- ja potilastietojärjestelmä muuttui 1.11.2019 alkaen. Suun terveydenhuollon asiakas- ja potilastietojärjestelmä vaihtui 1.10.2019 alkaen. Järjestelmämuutokset tulevat mahdollisesti näkymään hetkellisesti mm. kuntalaisille palvelujen saatavuuden hitautena.

Molempien asiakas- ja potilastietojärjestelmien vaihtumisen myötä asiakaslaskutus viivästyy. Laskutuksen viive koskee koko terveyspalveluiden sekä hoiva- ja vanhuspalveluiden asiakaslaskutuksia. Pyrimme mahdollisimman pian pääsemään ajantasaiseen laskutukseen.

Pahoittelemme asiakkaillemme muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä sekä viivettä palveluntarjonnassa.