Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Sosiaalipäivystyksellisessä työssä tapahtuu muutoksia 1.1.2020 alkaen

31.12.2019

Virka-ajan ulkopuolisen sosiaalipäivystyksen lisäksi virka-aikainen sosiaalipäivystys siirtyy maakunnalliseen Pohjois-Savon sosiaalipäivystykseen 1.1.2020 alkaen, joka toimii 24/7.

Pohjois-Savon sosiaalipäivystys palvelee sosiaalipäivystyksellisissä asioissa seuraavien kuntien asukkaita ja alueella oleskelevia 1.1.2020 lukien: Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto ja Vieremä.

Pohjois-Savon sosiaalipäivystyksessä työskennellään 24/7, ja toiminnalla turvataan kiireellinen ja välttämätön apu kaikille väestöryhmille sosiaalisissa kriisi- ja hätätilanteissa.

Sosiaalinen hätätilanne vaatii nopeita toimenpiteitä, eikä asiassa voida odottaa seuraavaan päivään tai viikonlopun yli ilman vakavia seurauksia. Sosiaalipäivystyksessä sosiaalialan ammattilainen päivystää sosiaalihuoltolain mukaisesti, ja toiminta perustuu viranomaisyhteistyöhön.

Pohjois-Savon sosiaalipäivystyksen 24/7 suora päivystysnumero asiakkaille on 044 7183930 (ei tekstiviestejä). Kiireellisen työtehtävän aikana asiakaspuheluihin ei pystytä vastaamaan.


Kiireellistä apua vaativassa tilanteessa soita aina hätänumeroon 112.