Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Tukea 15-29-vuotiaille työ- ja opiskeluelämän ulkopuolella oleville nuorille

23.1.2020

Nuoret pySTtyY- hanke tarjoaa tukea siilinjärveläisille ja lapinlahtelaisille nuorille, jotka etsivät polkuaan kohti työ- tai opiskeluelämää tai niihin valmentavia palveluita.  Hankkeen toiminnot ovat maksuttomia.

Toimintaan mukaan lähtevän nuoren on mahdollista saada yksilövalmennusta, jonka tavoitteet luodaan nuoren kanssa yhdessä. Tavoitteena voi olla esim. mielekkään tekemisen löytäminen, päivärytmin ylläpitäminen, arjenhallinnan tukeminen sekä tulevaisuuden suunnittelu.  Tarvittaessa yksilövalmennus voidaan aloittaa nuoren kotona, jolloin tavoitteena voi olla kotoa lähtemisen tukeminen esim. yhteisen ulkoilun, kaupassa asioinnin tai lähiympäristöön tutustumisen ohessa. Työskentelyssä huomioidaan kunkin nuoren yksilölliset tarpeet, toiveet ja tavoitteet. Keväällä 2020 käynnistyvät myös ryhmätoiminnot.

Kysy rohkeasti lisätietoa! Mukaan pääseminen on helppoa soittamalla tai täyttämällä verkosta löytyvä yhteydenottolomake, jonka tiedot käsittelemme luottamuksellisesti yhdessä Siilinjärven etsivän nuorisotyöntekijöiden kanssa.

Yhteydenotot:

  • p. 044 7401982 / projektikoordinaattori Henni Ruhanen, henni.ruhanen@siilinjarvi.fi
  • p. 050 5275166 / valmentaja Soile Hynynen, soile.hynynen@hdl.fi
  • Sähköinen yhteydenottolomake (muistathan, että tietojen luovuttamiseen tarvitaan nuoren suostumus!)
  • Facebook: Nuoretpystyy

Toimitilamme sijaitsevat Siilinjärven nuorisotalo Semppiksellä. Yhden päivän viikosta työskentelemme Lapinlahdella.

Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja sen toteutuksesta vastaavat Siilinjärven ja Lapinlahden kunnat sekä Helsingin Diakonnissalaitoksen Vamos palvelut yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa.