Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Uuden terveyskeskuksen toiminta alkaa syyskuussa – lue täältä mikä muuttuu

25.8.2022

Siilinjärven uuden terveyskeskuksen toiminta alkaa 5.9.2022. Ensimmäisen viikon aikana terveyskeskuksessa toivotaan hoidettavan vain akuutteja asioita toiminnan käynnistämisen takia.

Siilinjärven uuteen terveyskeskukseen kuljetaan 1. kerroksessa sijaitsevan pääoven kautta. Heti pääoven jälkeen aulassa on infopiste, jossa ei kuitenkaan ole mahdollista hoitaa henkilökohtaisia asioita.

Varsinainen vastaanottopalveluiden asiointipiste sijaitsee uuden terveyskeskuksen 2. kerroksessa ja se on avoinna ma-to 8-15 ja pe 8-13. Asiointipisteen numero on 044 7402 744.

Asiointipalvelu korvaa entisen asiakaspalvelupisteen ja palvelussa voi hoitaa esimerkiksi reseptien uusintoja ja ajanvarauksia. Asiointipiste toimii vuoronumerolla.

Akuuttivastaanotolle hoitajan arvion kautta

Akuuttivastaanoton toiminta muuttuu uudessa terveyskeskuksessa niin, että vastaanotolle tullaan hoitajan hoidontarpeen arvion kautta. Eli vastaanotolle soittaessa hoitaja antaa ensin ajan hoitajalle, joka arvioi minkälaista hoitoa potilas tarvitsee.

Puhelinnumero akuuttivastaanotolle on 017 402 281 ja asiointiajat pysyvät ennallaan arkipäivisin klo 8-20, viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 8-18.

Muina aikoina kiireellinen ensiapupäivystys KYSin päivystyksessä, jonka numero on 017 116 117.

Myös akuuttivastaanotolle kuljetaan 1. kerroksen pääoven kautta. Ovi suljetaan klo 15.30, jonka jälkeen sisään pääsee soittamalla ovisummeria.

Diginäytöt ohjeistavat käyttäjiä

Uudessa terveyskeskuksessa hyödynnetään monipuolisesti myös uutta tekniikkaa. Tiloissa on esimerkiksi useita infonäyttöjä käyttäjien apuna ja tiedonlähteenä.

Lisäksi kaikkien vastaanottohuoneiden ovenpielessä on näyttö, joka näyttää tärkeitä varaustietoja.

Avoimet ovet lokakuussa

Uudessa terveyskeskuksessa järjestetään avoimet ovet perjantaina 14.10. klo 10-13. Tuolloin uusissa tiloissa pääsee kiertelemään ja tutustumaan tarkemmin. Lisäksi Tyyne Kettunen esiintyy sisääntuloaulassa klo 10.30, 11.30 ja 12.30.

Toiveena on, ettei terveyskeskuksen eri kerroksissa sijaitsevissa yksiköissä asioitaisi ilman varattua aikaa, jotta potilaiden yksityisyys voidaan turvata.

Ala-aulan kahvio on kaikille avoin.

siilinjärven uusi terveyskeskus