Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Vastaa päihdetilannekyselyyn

8.11.2022

Siilinjärvellä ja koko Pohjois-Savossa toteutetaan päihdetilannekysely, joka on osa kunnassa tehtävää päihdetyötä. Kysely on avoinna 7.11.–2.12.2022.

Päihdetilannekyselyssä voit tuottaa arvokasta tietoa kuntasi päihdetilanteesta. Tietoa hyödynnetään kunnan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen suunnittelussa osana ehkäisevää päihdetyötä.

Kyselyllä kartoitetaan asukkaiden alkoholiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin sekä kannabistuotteisiin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää, millaiset asiat ovat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä.

Kyselyyn voi osallistua nimettömänä verkkokyselyssä tai kyselylomakkeen voi täyttää ja palauttaa paperisena kirjastossa olevaan palautelaatikkoon. Paperiset kyselyt syöttää sähköiseen muotoon kunnan ehkäisevän päihdetyön yhdyshenkilö.

Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä.

Lisätietoa

Jaana Niiranen, Ehkäisevän päihdetyön koordinaattori, Siilinjärven kunta, jaana.niiranen@siilinjarvi.fi

Helena Törmi, Pohjois-Savon ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön koordinaattori, HYTE-tiimi, helena.tormi@kuh.fi