Takaisin etusivulle

E-lasku ja suoramaksu

E-laskua käyttäessäsi vesilaskusi saapuu suoraan verkkopankkiisi, eikä lasku katoa postissa tai unohdu maksamatta muun postin sekaan. E-laskussa maksutiedot ovat valmiina, joten vältyt viitenumeron näppäilyltä ja turhilta kirjoitusvirheiltä. Siirtyminen e-laskutukseen sujuu kätevästi oman verkkopankin kautta. Verkkopankkiin kirjautumista varten tarvitset pankkisi myöntämät henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Jotta saisit jatkossa vesilaskusi e-laskuna kirjaudu verkkopankkiisi ja valitse verkkopankissa olevasta laskuttajalistasta Siilinjärven kunnan vesilasku. E-laskun tilaamista varten tarvitset asiakasnumeron, joka löytyy laskusta. Mikäli asiakasnumeron sijaan tallennetaan jokin muu numeroyhdistelmä tai tekstiä, e-laskun valtuutusta ei pystytä vastaan ottamaan. Verkkopankissa tehty e-laskutilauksesta tulee automaattisesti tieto Vesilaitokselle.

Asiakkaille, joilla ei ole käytössä verkkopankkia, on kehitetty suoramaksu. Suoramaksun ominaisuuden voit ottaa käyttöön pankissasi. Vesilaskutuksesta lähetetään pankkiin suoramaksu-aineisto ja asiakkaalle paperinen ennakkoilmoitus.

Lisätietoja

toimistosihteeri
Pille Somer
044 7401 505
etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi