Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Tapaamo

Tapaamo on kuntalaisten olohuone, joka toimii kansalaisopiston tiloissa pääkirjaston alakerrassa keskiviikkoisin klo 10 – 16 ja torstaisin klo 12 – 18 sekä Vuorelan nuorisotalolla parillisen viikon perjantaina klo 9 – 13.

Tavoitteena on saada eri-ikäiset ja erilaisissa elämäntilanteissa olevat kuntalaiset ja järjestötoimijat löytämään ja kohtaamaan toisensa. Yhteisellä toiminnalla voidaan lisätä jokaisen hyvinvointia ja osallisuutta.

Järjestetään yhdessä järjestötoimijoiden kanssa erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia joko Tapaamo olohuoneessa tai järjestöjen tiloissa. Tapahtumien sisällöstä vastaavat järjestöt ja muut toimijat. Otamme mielellämme vastaan järjestöjen tapahtumia, joihin kuntalaiset voisivat osallistua. Toiminnan kautta on kuntalaisilla hyvä mahdollisuus tutustua järjestötoimintaan sekä löytää itselle uusi harrastus tai rooli järjestötoiminnassa.

Sovittuja säännöllisiä toimintoja on

Keskiviikkoisin klo 10 – 12 hetki yhteisten käsitöiden parissa. Tule mukaan opettelemaan jotain uutta, tekemään omia töitä tai viettämään yhteistä aikaa toisten kanssa. 

Torstaisin klo 12 – 14 pelataan skipboa tai halutessasi jotain muuta peliä. Pelataan erilaisia pelejä mihin taidot riittää ja jos ei taidot riitä niin opetellaan porukalla. 

Ke 7.12. klo 17 – 19 on yhteinen ilta Yksinäisyys, kohtaamisia lyhytelokuvan parissa. Paikalla elokuvan tekijä Katriina Kerman ja keskustelua aiheen tiimoilta. 

Pe 16.12. klo 9 – 13 vietämme viimeisen yhteisen tapaamisen Vuorelassa (nuorisotalo). 

To 29.12. klo 12 – 16 vietämme viimeisen yhteisen Katrin ja Tiinan vetämän Tapaamo iltapäivän keskustassa (pääkirjaston alakerta). 

Tervetuloa mukaan!

Tapaamoon voi tulla myös viettämään yhteistä aikaa, jopa soittamaan pianoa tai vaihtamaan kuulumisia. Meillä ei ole ikärajaa eikä ole pakko tehdä mitään.

Tule ja osallistu yhteiseen toimintaan.  Tuo uusia ideoita, ystäviä ja tapahtumavinkkejä Tapaamoon.  

Huomioithan korona ohjeistukset ja tulet paikalle vain terveenä.

Seuraa meitä Siilinjärven kunnan Facebook ja Instagram sivuilta. Lisäksi Tapaamon esittely löytyy Tapaamon Youtube-kanavalta https://www.youtube.com/results?search_query=tapaamo

Yhteystiedot 

Katri Thitz 050 568 6757 katri.thitz@kunnonpaikka.com

Sirpa-Sari Borg-Holopainen 044 788 9498 borg.holopainen@huoltoliitto.fi

Tiina Pylkkönen 044 740 1204 tiina.pylkkonen@siilinjarvi.fi

Tapaamossa tapahtunutta

Huhtikuussa 2021 oltiin mukana Sydänviikon toiminnassa. Tällöin tehtiin sydänystävällistä ruokaa. Aina ajankohtainen ja terveellinen ruoka, jonka tallenne tapahtumasta on katsottavissa  Vuorelan Kunnon Youtube-kanavalta.

Linkki livelähetykseen https://youtu.be/rsWgaX9hQZ4