Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Tapaamo-hanke

Kuntalaisten Tapaamo olohuone toimii kirjaston alakerrassa ja Vuorelan nuorisotalolla

Syksyn käynnistyessä olemme keskiviikkoisin klo 10 – 16 ja torstaisin klo 12 – 18 kansalaisopiston tiloissa kirjaston alakerrassa sekä

Vuorelan nuorisotalolla parillisen viikon perjantaina klo 9 – 13 (10.9., 24.9., 8.10., 22.10., 5.11., 19.11., 3.12. ja 17.12.)

Tapaamo on siilinjärveläinen hanke, jonka tavoitteena on saada eri-ikäiset ja erilaisissa elämäntilanteissa olevat kuntalaiset ja järjestötoimijat löytämään ja kohtaamaan toisensa.

Järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia yhdessä järjestötoimijoiden kanssa joko Tapaamo olohuoneessa tai järjestöjen tiloissa. Tapahtumien sisällöstä vastaavat järjestöt ja muut toimijat.

Hankkeessa voi tutustua ohjatusti järjestötoimintaan sekä löytää roolin järjestötoiminnassa harrastajana tai vapaaehtoisena.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa Tapaamoon. Tule ja osallistu yhteiseen toimintaan.  Tuo uusia ideoita ja tapahtumavinkkejä Tapaamoon.  

Huomioithan korona ohjeistukset ja tulet paikalle vain terveenä.

Yhteystiedot 

Katri Thitz 050 568 6757 katri.thitz@kunnonpaikka.com

Sami Hämäläinen 044 788 9498 sami.hamalainen@huoltoliitto.fi

Tiina Pylkkönen 044 740 1204 tiina.pylkkonen@siilinjarvi.fi

Toimintaa Tapaamossa

Ke 25.8. lanseerattiin kuntalaisille käyttöön Tapaamo-suunnistus Patakukkulan maastoon. Suunnistusreitillä on erinomainen mahdollisuus tutustua Siilinjärven historiaan. Reittikartat löytyvät Tapaamosta sekä kirjastolta ja ne voi palauttaa Tapaamossa sekä kirjastolla olevaan palautuslaatikkoon. Reitillä kysyttyjen kysymysten oikeat vastaukset löytyvät Tapaamosta, josta voit tulla ne tarkistamaan ja lukemaan lisää Siilinjärven historiasta. Lähde rohkeasti tutustumaan alueeseen!

Kesäkuussa Tapaamossa tutustuttiin ja opastettiin Siilinjärvi sovelluksen käyttöä. Olethan jo muistanut ladata sovelluksen? Jos käyttö tuntuu vaikealta niin ei hätää uusi sovelluksen käyttöopastus on to 21.10. klo 16.30 Tapaamossa.

Siilinjärvellä on mielenkiintoiset Citynomadi reitit. Helposti liikuttavia reittikarttoja löytyy kirjastolta, Tapaamosta ja Kunnonpaikasta. Citynomadi reitit löytyvät https://www.citynomadi.com/route hakusanalla Siilinjärvi; valitse Community-vaihtoehto.

Lisäksi käynnistyi perheiden yhteinen Hilima Haepakan Luontoseikkailu Patakukkulan ja Vuorelan alueella https://jenga-jengala.fi/siilinjarvi/

Citynomadi reittien ja Hilima Haepakan luontoseikkailun suorittaneiden ja yhteystietojen palauttaneiden (kirjastolle, Tapaamoon ja Kunnonpaikkaan) kesken suoritetaan arvonta kuukauden lopussa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan luonnosta!

Huhtikuussa oltiin mukana Sydänviikon toiminnassa. Tällöin tehtiin sydänystävällistä ruokaa. Tallenne tapahtumasta on katsottavissa  Vuorelan Kunnon Youtube-kanavalta.

Linkki livelähetykseen https://youtu.be/rsWgaX9hQZ4