Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Tapaamo-hanke

Kuntalaisten Tapaamo olohuone toimii

kesällä keskiviikkoisin klo 9 – 15 ja torstaisin klo 12 – 18 kansalaisopiston tiloissa kirjaston alakerrassa sekä

Vuorelan nuorisotalolla perjantaisin klo 9 – 13  HUOMIO EI 25.6.!

Mikä on Tapaamo?

Tapaamo-hanke on siilinjärveläinen hanke, jonka tavoitteena on saada eri-ikäiset ja erilaisissa elämäntilanteissa olevat kuntalaiset ja järjestötoimijat löytämään ja kohtaamaan toisensa.

Järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia yhdessä järjestötoimijoiden kanssa joko Tapaamo olohuoneessa tai järjestöjen tiloissa. Tapahtumien sisällöstä vastaavat järjestöt ja muut toimijat.

Hankkeessa voi tutustua ohjatusti järjestötoimintaan sekä löytää roolin järjestötoiminnassa harrastajana tai vapaaehtoisena.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa Tapaamoon! 

Huomioithan korona ohjeistukset ja tulet paikalle vain terveenä.

Yhteystiedot 

Katri Thitz 050 568 6757 katri.thitz@kunnonpaikka.com

Sami Hämäläinen 044 788 9498 sami.hamalainen@huoltoliitto.fi

Tiina Pylkkönen 044 740 1204 tiina.pylkkonen@siilinjarvi.fi

Ajankohtaista toimintaa Tapaamossa

Kesää vietetään Tapaamossa kohtaamisten merkeissä. Tule tuomaan uusia ideoita ja tapahtumavinkkejä syksylle.

Kesäkuussa Tapaamossa tutustuttiin ja opastettiin Siilinjärvi sovelluksen käyttöä. Olethan muistanut sen ladata? Vietettiin iltapäivää valokuvauksen parissa. Käyden läpi kännykkä kameralla otettuja kuvia. Paikalla oli Tapio Nykyri kertomassa valokuvaamisesta.

Toukokuussa vietettiin Yhdessä yhteisöllisyyttä teema iltapäivää. Paikalla olivat Muistiluotsi, Turvalinkki ja Kuvataide-yhdistys sekä liikuttajana Tanja Korhonen kevyellä taukojumpalla. Osallistuttiin Helppo liikkua teema viikkoon Katso lisätietoja invalidiliitto.fi/helppo-liikkua-viikko-2021

Samalla muistutettiin Siilinjärvellä olevien mielenkiintoisten Citynomadi reittien kulkemisesta. Teemaviikkoon soveltuvia helposti liikuttavia reittikarttoja löytyy kirjastolta, Tapaamosta ja Kunnonpaikasta. Citynomadi reitit löytyvät https://www.citynomadi.com/route hakusanalla Siilinjärvi; valitse Community-vaihtoehto.

Lisäksi käynnistyi perheiden yhteinen Hilima Haepakan Luontoseikkailu Patakukkulan ja Vuorelan alueella https://jenga-jengala.fi/siilinjarvi/

Citynomadi reittien ja Hilima Haepakan luontoseikkailun suorittaneiden ja yhteystietojen palauttaneiden (kirjastolle, Tapaamoon ja Kunnonpaikkaan) kesken suoritetaan arvonta touko-, kesä-, heinä- ja elokuun lopussa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan luonnosta!

Huhtikuussa oltiin mukana Sydänviikon toiminnassa. Tällöin laitettiin sydänystävällistä ruokaa. Tallenne tapahtumasta on katsottavissa  Vuorelan Kunnon Youtube-kanavalta.

Linkki livelähetykseen https://youtu.be/rsWgaX9hQZ4