Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Tapaamo

Tapaamo on kuntalaisten olohuone, joka toimii kansalaisopiston tiloissa pääkirjaston alakerrassa keskiviikkoisin klo 10 – 16 ja torstaisin klo 12 – 18 ja Vuorelan nuorisotalolla parillisen viikon perjantaina klo 9 – 13.

Tavoitteena on saada eri-ikäiset ja erilaisissa elämäntilanteissa olevat kuntalaiset ja järjestötoimijat löytämään ja kohtaamaan toisensa. Lisäksi järjestöille Tapaamo tarjoaa mahdollisuudet kokoontumiseen.

Järjestetään yhdessä järjestötoimijoiden kanssa erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia joko Tapaamo olohuoneessa tai järjestöjen tiloissa. Tapahtumien sisällöstä vastaavat järjestöt ja muut toimijat. Otamme mielellämme vastaan järjestöjen tapahtumia, joihin kuntalaiset voisivat osallistua. Toiminnan kautta on kuntalaisilla hyvä mahdollisuus tutustua järjestötoimintaan sekä löytää itselle uusi harrastus tai rooli järjestötoiminnassa.

Sovittuja säännöllisiä toimintoja on keskiviikkoisin klo 10 – 12 hetki yhteisten käsitöiden parissa. Jos keskiviikko aamuisin ei käsityöt mieltä lämmitä niin voidaan ottaa käyttöön skipbo ja laittaa korttipeli käyntiin. 

Tervetuloa torstaisin klo 12 – 14 pelaamaan korttipelejä. Pelataan erilaisia pelejä mihin taidot riittää ja jos ei taidot riitä niin opetellaan porukalla. Meiltä löytyy skipbo, uno ja perus kortit. Tervetuloa mukaan!

Tapaamoon voi tulla myös viettämään yhteistä aikaa, jopa soittamaan pianoa tai vaihtamaan kuulumisia. Meillä ei ole ikärajaa eikä ole pakko tehdä mitään.

Kesän aikana Patakukkulan maastossa on Tapaamo suunnistus. Rastit on viety maastoon ja valmiina etsittäväksi. Onnea matkaan. Suunnistuskartat ja vastauslomakkeet löytyvät Tapaamon olohuoneesta (pääkirjaston alakerta) sekä kirjastolta. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa Tapaamoon. Tule ja osallistu yhteiseen toimintaan.  Tuo uusia ideoita ja tapahtumavinkkejä Tapaamoon.  

Huomioithan korona ohjeistukset ja tulet paikalle vain terveenä.

Seuraa meitä Siilinjärven kunnan Facebook ja Instagram sivuilta. Lisäksi Tapaamon esittely löytyy Tapaamon Youtube-kanavalta https://www.youtube.com/results?search_query=tapaamo

Yhteystiedot 

Katri Thitz 050 568 6757 katri.thitz@kunnonpaikka.com

Sirpa-Sari Borg-Holopainen 044 788 9498 borg.holopainen@huoltoliitto.fi

Tiina Pylkkönen 044 740 1204 tiina.pylkkonen@siilinjarvi.fi

Tapaamossa tapahtunutta

Huhtikuussa 2021 oltiin mukana Sydänviikon toiminnassa. Tällöin tehtiin sydänystävällistä ruokaa. Aina ajankohtainen ja terveellinen ruoka, jonka tallenne tapahtumasta on katsottavissa  Vuorelan Kunnon Youtube-kanavalta.

Linkki livelähetykseen https://youtu.be/rsWgaX9hQZ4