Takaisin etusivulle

Osallistu ja vaikuta

Siilinjärveläisten hyvinvoinnin edistämisessä kunnan toimijoiden lisäksi seurakunta, järjestöt ja muut eri toimijat sekä kuntalaiset ovat keskeisiä toimijoita. Hyvinvoinnin edistämisen kokonaisuutta onkin tärkeää rakentaa yhdessä. Siilinjärven kunnan, kuntalaisten ja eri toimijoiden välistä vuoropuhelua ja osallisuutta hyvinvoinnin edistämisessä tuetaan monin eri tavoin.

Vastaa ja vaikuta

Tällä hetkellä ei ole kyselyjä toteutettavana.

Osallistu keskusteluun

Järjestämme erilaisia keskustelutilaisuuksia hyvinvoinnin edistämiseen liittyvän toiminnan kehittämiseksi.

Tällä hetkellä ei ole avoimia keskustelutilaisuuksia.

Vapaaehtoistyö

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä siilinjärveläisten hyvinvoinnin edistämiseksi? Vapaaehtoistyöhön on tarjolla useita mahdollisuuksia erilaisten ihmisten ja asioiden äärellä. Vapaaehtoistyön mahdollisuuksista voit lukea lisää vapaaehtoistyön sivustolta. Vapaaehtoistyöstä löytyy usein tietoa myös järjestöjen verkkosivujen kautta.

Yksi vapaaehtoistyön muoto on toimia liikunnan vertaisohjaajana tai ikääntyneelle ulkoiluystävänä. Siilinjärven kunta järjestää seuraavan ulkoiluystävä -koulutuksen helmikuussa 2020. Lue lisää.

Järjestö- ja toimijafoorumi

Järjestö- ja toimijafoorumi kokoaa yhteen Siilinjärven alueen järjestöjä ja eri toimijoita. Foorumin seuraava kumppanuusilta järjestetään 14.1.2020 klo 17-19 kunnantalon valtuustosalissa. Ilmoittaudu mukaan. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Siilinjärvellä toimiviin järjestöihin voit tutustua tästä ja järjestöjen toiminnasta löytyy lisätietoa myös pohjoissavolaiset.fi -sivustolta.

Vaikuttajatoimielimet

Lapsiparlamentti

Nuorisovaltuusto

Vanhus-ja vammaisneuvosto