Takaisin etusivulle

Osallistu ja vaikuta

Siilinjärveläisten hyvinvoinnin edistämisessä kunnan toimijoiden lisäksi seurakunta, järjestöt ja muut eri toimijat sekä kuntalaiset ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Hyvinvoinnin edistämisen kokonaisuutta onkin tärkeää rakentaa yhdessä. Siilinjärven kunta haluaa edesauttaa kuntalaisten ja eri toimijoiden välistä vuoropuhelua ja osallisuutta hyvinvoinnin edistämisessä monin eri tavoin.

Vastaa ja vaikuta

Tällä hetkellä toteutettavana olevat kyselyt:

  • Päihdeasennekysely. Kyselyllä kartoitetaan Siilinjärven ja Kuopion asukkaiden päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua.
  • Kokemuksellisen hyvinvointikyselyn vastausaika on päättynyt. Kiitos runsaista vastauksista.

Vapaaehtoistyö

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä siilinjärveläisten hyvinvoinnin edistämiseksi? Vapaaehtoistyöhön on tarjolla useita mahdollisuuksia erilaisten ihmisten ja asioiden äärellä. Vapaaehtoistyön mahdollisuuksista voit lukea lisää vapaaehtoistyön sivustolta.

Järjestö- ja toimijafoorumi

Järjestö- ja toimijafoorumi kokoaa yhteen Siilinjärven alueen järjestöjä ja eri toimijoita. Järjestö- ja toimijafoorumin ensimmäinen kumppanuusilta järjestetään keskiviikkona 20.2.2019 Kunnantalon valtuustosalissa. Lue lisää kumppanuusillasta ja ilmoittaudu mukaan 11.2.2019 mennessä.

Vaikuttajatoimielimet

Lapsiparlamentti. Toiminta suunnitteilla.

Nuorisovaltuusto

Vanhus-ja vammaisneuvosto