Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Toimitilat ja tilojen varaukset

Siilinjärvellä on kaksi nuorisotilaa: Kirkonkylän nuorisotalo (Julkulantie 2, Siilinjärvi) ja Vuorelan uusi nuorisotila (Rinnepolku 1, Vuorela).

Kotiseututalon idyllinen tupa (Museotie 56, Pöljä) on vuokrattavissa tilaisuuksiin ympäri vuoden. Keittiö sekä wc-tilat vasta remontoitu.  Kotiseututalo vuokrattavissa tilaisuuksiin esite

Salmin sali Siilinlahden koululla (Koulutie 3, Siilinjärvi) on tarkoitettu erilaisten konserttien, lausuntatilaisuuksien ja teatteriesitysten järjestämispaikaksi. Saliin mahtuu 250–300 henkilöä ja sen pinta-ala on 230 m2. Salissa on korkeatasoinen äänentoisto ja valotekniikka. Varusteisiin kuuluu flyygeli, puhujanpönttö, kuorokorokkeet ja nuottitelineet sekä Suomen liput ja lipputelineet. Koulun ruokalaa voi käyttää tilaisuuksien tarjoilun järjestämispaikkana.

Mäntyrannan kesäteatteri (Jokisuuntie 14, Siilinjärvi) sijaitsee Siilinlahden uimarannan ja Saharan kentän välissä. Kesäteatterissa on katettu katsomo, jonne mahtuu noin 250 henkilöä.

Tilojen yksittäisiä tai säännöllisiä käyttövuoroja voi hakea alla olevalla lomakkeella. Tiloista saatetaan periä pieniä käyttömaksuja.

 

Tällä lomakkeella voit hakea vuoroa liikuntasaleihin sekä kerhotiloihin. Tätä kaikki kentät huolellisesti. Käyttövuorot alkavat syyskuussa ja päättyvät huhtikuun lopussa. Sali- ja kerhotilojen hakuaika päättyy 30.4.2022.

Liikuntasalit

Ahmo liikuntasali (3-lohkoa), Ahmon kuntosali, Hamula, Kasurila, Kehvo, Kuuslahti, Pöljä, Toivala, Suininlahti ylä- ja alasali, Vuorela, Siilinlahti, Manttu, Fontenella.

Kerhotilat

Kirkonkylän ja Vuorelan nuorisotilat, Salmin sali

Sali- ja kerhotilatoiveet

Tila, viikonpäivä, kellonaika (esim. Kasurila, ma, 17.00-18.30) Useampia vuoroja haettaessa täytä jokaisesta vuorosta oma rivinsä.

 

Säännöllisten vuorojen hakuajat:
Kesävuorot haettava 31.3. mennessä
Talvivuorot haettava 30.4. mennessä

Lisätietoja

kulttuuri@siilinjarvi.fi
044 740 1313 tai
044 740 1364