Takaisin etusivulle

Toimitilat ja tilojen varaukset

Siilinjärvellä on kaksi nuorisotilaa: Kirkonkylän nuorisotalo (syksystä 2018 alkaen Julkulantie 2, Siilinjärvi) ja Vuorelan uusi nuorisotila (Rinnepolku 1, Vuorela).

Kotiseututalon idyllinen tupa (Museotie 56, Pöljä) on vuokrattavissa tilaisuuksiin ympäri vuoden. Kotiseututalo vuokrattavissa tilaisuuksiin esite

Salmin sali Siilinlahden koululla (Koulutie 3, Siilinjärvi) on tarkoitettu erilaisten konserttien, lausuntatilaisuuksien ja teatteriesitysten järjestämispaikaksi. Saliin mahtuu 250–300 henkilöä ja sen pinta-ala on 230 m2. Salissa on korkeatasoinen äänentoisto ja valotekniikka. Varusteisiin kuuluu flyygeli, puhujanpönttö, kuorokorokkeet ja nuottitelineet sekä Suomen liput ja lipputelineet. Koulun ruokalaa voi käyttää tilaisuuksien tarjoilun järjestämispaikkana.

Mäntyrannan kesäteatteri (Jokisuuntie 14, Siilinjärvi) sijaitsee Siilinlahden uimarannan ja Saharan kentän välissä. Kesäteatterissa on katettu katsomo, jonne mahtuu noin 250 henkilöä.

Leppäkaarteen kerhotila (Honkarannantie 8, 71800 Siilinjärvi) on poistunut toimitilavarauksistamme. 114 m2 tilan käyttöä voi tiedustella Kotipolku Oy:ltä.

Tilojen yksittäisiä tai säännöllisiä käyttövuoroja voi hakea alla olevalla lomakkeella. Tilojen käyttö on pääsääntöisesti maksutonta siilinjärveläisille.

 

Tällä lomakkeella voit hakea vuoroa liikuntasaleihin sekä kerhotiloihin. Tätä kaikki kentät huolellisesti. Käyttövuorot alkavat syyskuussa ja päättyvät huhtikuun lopussa. Vuorot eivät ole käytettävissä koulujen lomaviikoilla. sali- ja kerhotilojen hakuaika päättyy 30.4.2020.

Liikuntasalit

Ahmo liikuntasali (3-lohkoa), Ahmon kuntosali, Hamula, Kasurila, Kehvo, Kuuslahti, Pöljä, Toivala, Suininlahti ylä- ja alasali, Vuorela, Siilinlahti, Manttu, Fontenella.

Kerhotilat

Kirkonkylän ja Vuorelan nuorisotilat, Salmin sali

Sali- ja kerhotilatoiveet

Tila, viikonpäivä, kellonaika (esim. Kasurila, ma, 17.00-18.30) Useampia vuoroja haettaessa täytä jokaisesta vuorosta oma rivinsä.

 

Säännöllisten vuorojen hakuajat:
Kesävuorot haettava 31.3. mennessä
Talvivuorot haettava 30.4. mennessä

Lisätietoja

kulttuuri@siilinjarvi.fi
044 740 1364 tai
044 740 1313