Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Siilinjärven lukio siirtyy etäopetukseen koronavirusaltistumisten vuoksi

1.11.2020

Perjantaina 30.10.2020 Siilinjärven lukiossa tuli ilmi koronavirustartunta ja siihen liittyviä altistumisia. Altistuneita opiskelijoita ja henkilöstöä oli noin 50, jotka terveysviranomainen on määrännyt karanteeniin. Viikonlopun aikana on tullut ilmi uusi koronavirustartunta ja siihen liittyviä uusia altistumisia.

Tartuntojen ja altistumisten vuoksi Siilinjärven lukio siirtyy etäopetukseen ainakin kahdeksi päiväksi (ma 2.11. ja ti 3.11.). On mahdollista, että etäopetus jatkuu tätä pidempään. Tästä tiedotetaan erikseen.

Siilinjärven lukio tiedottaa sunnuntai-illan (1.11.2020) aikana etäopetukseen siirtymisestä opiskelijoita. Lisäksi lukio tiedottaa sunnuntai-illan aikana niitä opiskelijoita, jotka ovat mahdollisesti altistuneet koronavirukselle. Terveysviranomaiset kontaktoivat uudet altistuneet ja asettavat heidät karanteeniin maanantain aikana.

Lukion opiskelijoilta tai henkilökunnalta ei toivota tässä vaiheessa oma-aloitteista yhteydenottoa terveysviranomaisiin, mikäli he tuntevat olonsa terveeksi.

Muilta osin Siilinjärven kunnan koulut jatkavat toimintaa normaalisti. Muistutamme kaikkia siitä, että kouluun tai päivähoitoon tullaan vain terveenä ja mikäli infektio-oireita esiintyy, hakeudutaan koronatestiin.

Lisätiedot: sivistysjohtaja Antti Jokikokko, p. 044 740 1301