Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Siilinjärven lukiossa altistumisia koronavirukselle

30.10.2020

Siilinjärven lukiossa on tullut ilmi koronavirustartunta ja siihen liittyviä altistumisia. Altistuneita opiskelijoita ja henkilöstöä on tämän hetkisen arvion mukaan noin 50. Lukion tiloissa altistuneita opiskelijoita ja henkilökuntaa tavoitellaan parhaillaan terveysviranomaisten toimesta ja heidät asetetaan karanteeniin.  Altistuneille henkilöille ilmoitetaan asiasta tämän päivän tai viimeistään viikonlopun aikana.

Tässä yhteydessä terveysviranomaiset ohjeistavat karanteeniin asetettavat henkilöt mm. koronatestauksen osalta. Lukion opiskelijoilta tai henkilökunnalta ei toivota tässä vaiheessa oma-aloitteista yhteydenottoa terveysviranomaisiin, mikäli he tuntevat olonsa terveeksi.

Karanteeniin asetetut opiskelijat siirtyvät etäopetukseen. Muut lukion opiskelijat jatkavat pääsääntöisesti lähiopetuksessa.

Muilta osin Siilinjärven kunnan koulut jatkavat toimintaa normaalisti. Muistutamme kaikkia siitä, että kouluun tai päivähoitoon tullaan vain terveenä ja mikäli infektio-oireita esiintyy, hakeudutaan koronatestiin.

Lisätiedot: sivistysjohtaja Antti Jokikokko, p. 044 740 1301