Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Siilinjärven kunta hakee kunnanjohtajaa

Pitkäaikaisen ja pidetyn kunnanjohtajamme Vesan jäädessä eläkkeelle Suomen sykkivin kasvukunta etsiikin nyt kunnanjohtajaa.

 

Siilinjärven kunta on 21 000 asukkaallaan Pohjois-Savon toiseksi suurin kunta, mutta vielä ylpeämpiä olemme siitä, että kuntamme pursuaa elämäniloa, hyvää sykettä ja eteenpäin katsovaa optimismia.

Saattaapi olla, että nämä piirteet ovat täällä monilla ihan synnyinlahjana. Ja niille, jotka tänne iloksemme muuttavat, se vain tarttuu. Me kun olemme avoimia ihan kaikenlaisille ihmisille.

Ei meillä täällä Siilinjärvellä mitään salaisuuksia ole. Täällä vain tuntuu hyvältä elää, olla ja yrittää. Täällä Savon sydämessä. Palvelut pelaavat ja luonto antaa voimaa.

Olemme sopivan kokoinen kaikille ihmisille ja kaiken kokoisille yrityksille.

 

Tässä muutama numeronosto kunnastamme:

 

Siilinjärven kunnan strategiaan voit tutustua tästä ja juuri julkaistuun uuteen brändiimme tästä.

Lisätietoa tehtävästä antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Anna Huttunen, puh. 040 5682159, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Risto Daavitsainen, puh. 0400 313765 ja kunnanjohtaja Vesa Lötjönen puh. 044 740 1101.

Tarkempaan tehtävän kuvaukseen sekä hakemuksen jättämiseen pääset Kuntarekryn kautta klikkaamalla tästä tai menemällä osoitteeseen https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kunnanjohtaja-480503/.