Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Siilinjärven salainen helmi

Rissalan yrityskylä on moderni, kehittyvä ja huippusijainnilla!

Rissalan Yrityskylä on kaavoitettu nimensä mukaan yritystoimintaa varten, jota uusi KPY Novapoliksen Lentokapteenin yhteyteen suunnittelema halli- ja toimintakonsepti täydentää. Viereisiin Toivalan ja Vuorelan yritysalueisiin Rissalan Yrityskylän tarjonnan laajentuminen vaikuttaa myös positiivisesti.

KPY Novapoliksen suunnitelmissa on toimitilakonsepti, joka yhdistää teollisen hallitilan ja modernin toimistotilan monipuolisine palveluineen. Lentokapteenin laajennuksen tavoitteena on saada uudenlaisia yrityksiä sekä Rissalaan, että KPY Novapoliksen asiakkaiksi.

Siilinjärvi haluaa palvella uusia yrityksiä sijoittautumaan Siilinjärvelle, sekä olemassa olevia kehittämään liiketoimintaansa alueellamme.

 

Asumisen ja yrittämisen kombinaatio?

Pyöreälahden alueella voidaan yhdistää erinomaisesti asumisen ja yrittämisen kombinaatio, johon myös muulle elämiselle on erinomaiset mahdollisuudet lähellä olevien palveluiden, harrastusmahdollisuuksien sekä luonnon osalta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kaikissa yrityspalveluasioissa yhteyshenkilönäsi toimii elinkeinopäällikkö Pekka Turunen. Pekan tavoitat puh. 044 740 1130 / pekka.turunen@siilinjarvi.fi