Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle
Bannerikuva, jossa teksti Simppelisti Siilissä ja kuvituksena nainen koirien kanssa.

Simppelisti Siilissä

Hei ja lämpimästi tervetuloa. Päädyit todennäköisesti tälle sivulle, koska näit meidän väittävän jossain, että elämä meillä täällä Siilinjärvellä on aika simppeliä.

Näin heti alkuun meidän pitänee kuitenkin paljastaa, että ei täältä Siilinjärveltä valitettavasti löydä suurkaupungin vilskettä tai supertähtien konsertteja. Mutta me luotamme siihen, että kun elämä on ihmisen kokoisessa mittakaavassa ja asiat rullaavat kuin itsestään, on se paljon tärkeämpää kuin mitkään muut seikat.

Mutta mistä elämän simppeliys sitten voi muodostua. Meillä se on esimerkiksi sitä, että kunnasta löytyy paljon päiväkoteja ja kouluja, ja niitäkin me rakennamme parhaillaan uusia, jotta lapsilla ja perheillä olisi täällä mahdollisimman hyvä olla.

Ja harrastusmahdollisuuksia, niitä meillä riittää.

Tapahtumiakin meillä on ympäri vuoden. Jos et usko, niin kurkkaappa vaikka meidän tapahtumakalenteriin tai lataa kännykkään Siilinjärven oma mobiilisovellus, josta löytyy kätevästi kaiken tarvittavan.

Ei muuten ihan kaikilla kunnilla ole omaa äppiä.

Digitaalisuus ja helposti saavutettavat palvelut, ne ovat meille ihan tuttua juttua. Mutta silti meillä kunnassa asukkaita palvelevat oikeat immeiset, joiden juttusillekin pääsee ihan kasvotusten.

Mutta sitten ne simppelin elämät tekijät. Meillä täällä Siilissä aika kuluu leppoisasti vaikka jutellessa nuapurin kanssa tai nautiskellessa kahvikupposen äärellä. Ja tämä vain sen takia, että meillä täällä kaikki tarvittava on niin lähellä, että sinulla on enemmän aikaa tehdä juuri sitä, mistä pidät – oli se sitten harrastaminen, rentoutuminen tai elämä ylipäätään.

Meillä ei tarvitse kökkiä ruuhkissa tai ajella tuntisotalla eestaas palvelujen perässä.

Ja sitä isommankin kaupungin rytkettä on ihan tuossa vieressä, jos sellaista sattuu joskus elämäänsä kaipaamaan.

Mutta turhapa tässä on turista kauempaa, pidetään hommat simppelinä. Jos Sinäkin haluaisit osaksi tätä leppoisaa gallialaiskylän meininkiä, niin meillä on kyllä tarjolla erilaisia tontteja ja asumisen muotoja, ja yritystenkin on täällä hyvä olla.

Tervetuloa tutustumaan Simppelin elämän elementteihin osastollemme Rakenna ja Asu -messuille Kuopio-halliin 24.-25.2.2024. Löydät meidät osastolta E-30.

Sitä ennen voit tutustua vapaana oleviin tontteihin täältä tai lukea Simppelistä elämästä Siilissä tästä artikkelista.

Alla myös muita mielenkiintoisia nostoja, joihin kannattaa tutustua: