Takaisin etusivulle

Asiakaspalaute ja muistutus

Asiakaspalaute

Anna meille palautetta! Kaikki palaute on tervetullutta, jotta voimme kehittää toimintaamme ja parantaa palveluitamme.  Palautetta voit antaa oheisella lomakkeella.

Anna palautetta: tee kysymyksiä, lähetä kehitysehdotuksia, anna kiitoksia tai moitteita tai kommentoi muuten vain. Voit lähettää viestisi nimettömänä, mutta jos haluat vastauksen, muista täyttää myös yhteystietokentät.

Palautteesi ohjautuu kunnan kirjaamoon, josta se ohjataan edelleen asiasta vastaavalle henkilölle. Yhteystietonsa jättäneille vastaamme mahdollisimman pian.

Huomaathan, että palautelomakkeen tietoturvaa ei ole varmistettu, joten älä mainitse palautteessasi arkaluontoisia tietoja kuten esim. henkilötunnuksia, pankkitilin numeroa tai terveystietoja.

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää

Palaute

Yhteystiedot

Muistutus

  • Terveydenhuollossa hoitoonsa tai siihen liittyvään kohteluun tyytymätön voi tehdä muistutuksen terveydenhuollon toimintayksikössä terveydenhuollosta vastaavalle johtajalle eli johtavalle lääkärille

Terveyspalveluita koskeva muistutuslomake

  • Sosiaalihuollossa kohteluunsa tyytymätön voi tehdä muistutuksen sosiaalihuollon toimintayksikön vastuuhenkilölle tai sosiaalihuollon johtavalle viranhaltijalle eli sosiaali- ja perhepalveluiden johtajalle tai hoiva- ja vanhuspalveluiden johtajalle

Sosiaalipalveluita koskeva muistutuslomake

Muistutus lähetetään osoitteeseen:
Siilinjärven kunta / Kirjaamo
Kasurilantie 1
PL 5
71801 Siilinjärvi