Takaisin etusivulle

eTerveyspalvelut

eTerveyspalvelut on Siilinjärven Sosiaali- ja terveyspalvelujen tarjoama sähköisen asioinnin kokonaisuus. eTerveyspalveluun kuuluvat ajanvaraus-, tekstiviesti-, viesti- ja lomakepalvelu.

eTerveyspalvelut ovat maksuttomia ja viestitys tapahtuu suojatussa, tietoturvallisessa yhteydessä Sinun ja terveydenhuollon välillä.

Aloitamme 1.6.2020 klo 14:05 tekstiviestipalvelun käyttöönotolla ja lähetämme asiakkaille ajanvarausmuistutuksen uusista ajanvarauksista tekstiviestillä 1 vuorokausi ennen vastaanottoa. Ennen käyttöönottoa varatuista ajoista tekstiviestimuistutusta ei lähetetä.

Ajanvarausmuistutus lähtee Lääkäreiden ja hoitajien vastaanotosta, äitiys-, lasten-, perhesuunnitteluneuvoloiden sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon vastaanotoista, muistipoliklinikan ja kuntoutuksen vastaanotosta sekä mielenterveysneuvolan vastaanotosta.

Joukkotarkastuspapa-näytteiden ajanvaraus alkaa myös viikon 22 jälkeen, kun olet saanut sitä koskevan kirjeen kotiisi. Lisää joukkopapa-seulonnoista ja linkki ajanvaraamiseen.

14.8.2020 alkaen pystyy varaamaan itse ajan Koronanäytteen ottoon. Voit varata ajan nyt suoraan netin kautta, mikäli se on omaolo.fi –testin mukaan tarpeellista, linkki Asioi verkossa sivulle.

Myöhemmin kesän ja alkusyksyn aikana otamme muita sähköisiä palveluja käyttöön. Näiden palveluiden käyttöönoton etenemisestä kerromme tarkemmin näillä sivuilla lähiaikoina.