Takaisin etusivulle

eTerveyspalvelut

eTerveyspalvelut on Siilinjärven Sosiaali- ja terveyspalvelujen tarjoama sähköisen asioinnin kokonaisuus. eTerveyspalveluun kuuluvat ajanvaraus-, tekstiviesti-, viesti- ja lomakepalvelu.

eTerveyspalvelut ovat maksuttomia ja viestitys tapahtuu suojatussa, tietoturvallisessa yhteydessä Sinun ja terveydenhuollon välillä.

Aloitamme 1.6.2020 klo 14:05 tekstiviestipalvelun käyttöönotolla ja lähetämme asiakkaille ajanvarausmuistutuksen uusista ajanvarauksista tekstiviestillä 1 vuorokausi ennen vastaanottoa. Ennen käyttöönottoa varatuista ajoista tekstiviestimuistutusta ei lähetetä.

Ajanvarausmuistutus lähtee Lääkäreiden ja hoitajien vastaanotosta, äitiys-, lasten-, perhesuunnitteluneuvoloiden sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon vastaanotoista, muistipoliklinikan ja kuntoutuksen vastaanotosta sekä mielenterveysneuvolan vastaanotosta.

Joukkotarkastuspapa-näytteiden ajanvaraus alkaa myös viikon 22 jälkeen, kun olet saanut sitä koskevan kirjeen kotiisi. Lisää joukkopapa-seulonnoista ja linkki ajanvaraamiseen.

Myöhemmin kesän ja alkusyksyn aikana otamme muita sähköisiä palveluja käyttöön. Näiden palveluiden käyttöönoton etenemisestä kerromme tarkemmin näillä sivuilla lähiaikoina.