Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

eTerveyspalvelut

Linkki eTerveyspalveluihin

eTerveyspalvelut on Siilinjärven sosiaali- ja terveyspalveluiden tarjoama sähköisen asioinnin kokonaisuus, joka sujuvoittaa asiointiasi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa. eTerveyspalveluihin kuuluvat ajanvaraus-, tekstiviesti-, viesti- ja lomakepalvelut.

eTerveyspalveluiden kautta sinun on mahdollisuus hoitaa myös lapsesi tai omaisesi asioita Puolesta asioinnin -sopimuksella. Nuorten on mahdollista käyttää eTerveyspalveluita itse.

Voit tarkastella mitä asioita voit hoitaa eTerveyspalveluiden kautta Asioi verkossa -sivulta

 

Kirjautuminen eTerveyspalveluihin

eTerveyspalveluihin kirjaudutaan Suomi.fi -tunnistuspalvelun kautta. Voit kirjautua palveluun digitaalisella varmennekortilla, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

  • Huomioi, että palvelun käyttö edellyttää erillisen suostumuksen. Voit täyttää suostumuslomakkeen sisään kirjautumisen jälkeen.

Lisää verkossa toimivista palveluista löydät  Asioi verkossa – sivulta

 

Toisen puolesta asiointi

Mikäli sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia, voit valtuuttaa toisen henkilön asioimaan puolestasi eTerveyspalveluissa.

Alle 12-vuotiaan huoltaja voi asioida eTerveyspalveluissa huollettavansa puolesta.  eTerveyspalvelussa olevan Suomi.fi-valtuutuspalvelun kautta huoltaja voi suoraan nähdä kaikki alle 12-vuotiaat henkilöt, joiden puolesta hän voi asioida. Ohje alle 12-vuotiaan puolesta asiointiin.

Yli 12-vuotias voi antaa itse valtuutuksen läheiselleen puolesta asiointiin. Valtuutuksen voi tehdä Suomi.fi/valtuudet -palvelussa. Valtuuden voi tehdä myös perinteisesti puolesta-asiointilomakkeella. Täytetty lomake palautetaan terveydenhuollon yksikköön, jossa puolesta asioinnin tieto kirjataan potilastietojärjestelmään. Lomakkeet löydät lomakepalvelu-sivulta