Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Asiakasohjaus ja neuvonta

HUOM! Sivuja ei päivitetä 1.1.2023 alkaen

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. https://pshyvinvointialue.fi/

Siilinjärven kunnan verkkosivuille ei päivitetä enää tietoa sosiaali- ja terveyspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen vaihde 1.1.2023 alkaen: p. 017 173  311

 

1.1.2023 alkaen Pohjois-Savon hyvinvointialueen ikäihmisille tarkoitettu neuvonta palvelee arkisin klo 9 – 14 numerossa 017 2734 100.

1.1.2023 alkaen voit olla yhteydessä ikäkeskuksen neuvontaan myös sähköpostitse osoitteella ikakeskus@pshyvinvointialue.fi tai asioimalla asiointipisteessä Iisalmessa tai Kuopiossa.

Lisätietoja Pohjois-Savon hyvinvointialueen nettisivuilta www.pshyvinvointialue.fi/ikakeskus

 

Yleinen puhelinneuvonta palvelee arkipäivinä ma- pe klo 9 – 11 numerossa 044 740 1848 30.12.2022 saakka

Chat-palvelun löydät sivun oikeasta alareunasta

Siilinjärven kunnan asiakas- ja palveluohjaajat antavat puhelimessa ja kunnan verkkosivuilla e-chat palvelussa yleistä neuvontaa, tukea ja ohjausta sekä ajantasaista tietoa ikäihmisten palveluista.

Voit olla yhteydessä meihin, mikäli sinulla on huolta omasta tai läheisesi hyvinvoinnista, arjessa selviytymisestä tai tarvitset neuvoja tukien ja etuuksien hakemisessa. Neuvonnan tehtävänä on alustavan palvelutarpeen selvittäminen ja tiedottaminen alueen palveluista. Tarvittaessa asiasi ohjataan eteenpäin palveluohjaajalle, joka ottaa sinuun yhteyttä palvelutarpeen arvioimiseksi. Yhteydenotto, joka johtaa palvelutarpeen arviointiin, kirjataan asiakastietojärjestelmään. Jos olet jo palvelujen piirissä, otathan yhteyttä alueen omaan palveluohjaajaan.

Tietoa yksityisten palveluntarjoajien palveluista saat tästä linkistä.

Näistä neuvontakanavista ei anneta koronarokotusaikoja. Ajantasaisen tiedon koronarokotuksista löydät koronarokotussuunnitelma-sivulta

Kotihoidon palveluja jo käyttävät ovat yhteydessä  oman alueensa sairaanhoitajaan

 

Ilmoitus iäkkään henkilön palveluntarpeesta

Palveluhakemus, hoiva- ja vanhuspalvelut

Lyhytaikaishoidon myöntämisperusteet

Asiakasmaksut 1.1.2022 alkaen