Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Perhekeskus / lapsiperheiden palvelut

Perhekeskuksen palvelut on tarkoitettu kaikille siilinjärveläisille lapsiperheille. Perhekeskus sisältää hyvinvointia, terveyttä, kasvua ja kehitystä edistävät sekä varhaisen tuen, hoidon ja kuntoutuksen palvelut – perhekeskus verkostoi nämä toimivaksi kokonaisuudeksi. Lapsi- ja perhepalvelut tukevat perheitä arjessa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Tavoitteenamme on perheiden tukeminen varhaisessa vaiheessa ennaltaehkäisevästi.

Toimimme lapsiperheiden palveluissa perhekeskuksen monitoimijaisen mallin mukaisesti, jolloin sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus halutessasi saada koolle Yhdessä aika. Tämä toimintamalli kutsuu ammattilaiset pohtimaan perheenne tilannetta yhdessä teidän kanssanne ja etsimään ratkaisuja. Lue lisää Yhdessä ajasta täältä.

Perhepalveluissa työskentelee laaja joukko lapsen kehityksen ja perheen tuen asiantuntijoita. Yhteydenottoväylät palveluihin kerrotaan palvelukuvauksien yhteydessä.

 

Perhekeskuksen tehtävät:

 

Perhekeskuksen toimijat tekevät yhteistyötä laajan verkoston kanssa

 

 

Siilinjärven perhekeskuksen suunnitelma  Siilinjärven perhekeskus_2020.

Neuvo-nappi mahdollistaa sähköisen yhteydenottopyynnön jättämisen. Lapsiperhepalveluista ollaan sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän kuluessa!