Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Lapsiperheiden sosiaalipalveluiden palveluohjaus

Lapsiperheiden palveluohjauksen puhelinpalveluun voit ottaa yhteyttä, kun haluat keskustella esimerkiksi perheesi arkeen tai vanhemmuuteen liittyvistä asioista tai tarvitset ohjausta ja neuvontaa lapsiperheiden palveluja ja tukea koskevissa asioissa. Palvelu on asiakkaalle maksutonta. Ohjausta ja neuvontaa annetaan myös viranomaisille. Palveluohjauksen numerossa palvellaan arkipäivisin; mikäli puheluun ei heti pystytä vastaamaan, voi numeroon jättää soittopyynnön, jolloin palveluohjaaja palaa asiaan viimeistään 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lapsiperheiden palveluohjaus

 044 740 1886

 

Neuvo-nappi mahdollistaa sähköisen yhteydenottopyynnön jättämisen. Lapsiperhepalveluista ollaan sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän kuluessa!
Palveluohjaaja ottaa myös vastaan lapsiperheiden sosiaalipalveluja koskevia hakemuksia ja yhteydenottoja/pyyntöjä palvelutarpeen arvioimiseksi (hakemus sosiaalihuoltolain mukaisiin lapsiperhepalveluihin).

Hakemukset voi toimittaa myös henkilökohtaisesti lapsiperheiden sosiaalipalveluiden toimipisteeseen os. Isoharjantie 6, rak S1, 4.krs tai postittamalla Siilinjärven kunta/lapsiperheiden sosiaalipalvelut, PL 5, 71801 Siilinjärvi).

 

Muut lapsiperheiden sosiaalipalveluiden yhteystiedot

Sosiaalipäivystys

Kiireellistä apua vaativassa tilanteessa soita aina hätänumeroon 112.

Kuopion Turvakoti

Kuopion turvakoti vastaa ympäri vuorokauden lähisuhdeväkivaltaan liittyvän turvan, ohjauksen ja neuvonnan tarjoamisesta.