Takaisin etusivulle

Lapsiperheiden sosiaalipalveluiden palveluohjaus

Lapsiperheiden palveluohjauksen puhelinpalveluun voit ottaa yhteyttä, kun haluat keskustella esimerkiksi perheesi arkeen tai vanhemmuuteen liittyvistä asioista tai tarvitset ohjausta ja neuvontaa lapsiperheiden palveluja ja tukea koskevissa asioissa. Palvelu on asiakkaalle maksutonta. Ohjausta ja neuvontaa annetaan myös viranomaisille. Palveluohjaajan tavoittaa numerosta puhelinpalveluajoilla tiistaisin ja torstaisin klo 9-11. Muina aikoina palveluohjaukseen voi jättää soittopyynnön.

Lokakuussa 2019 palveluohjauksen puhelinpalveluajoissamme on poikkeuksia seuraavasti: palveluohjauksen puhelinpalveluaika on poissa käytöstä torstaina 3.10. ja torstaina 24.10. Myös  tällöin palveluohjauksen numeroon voi kuitenkin jättää soittopyynnön, johon palveluohjaaja myöhemmin vastaa. Yhteydenottopyynnön voi jättää myös Neuvo-napin kautta.

Lapsiperheiden palveluohjaus

 044 740 1886

 

Neuvo-nappi mahdollistaa sähköisen yhteydenottopyynnön jättämisen. Lapsiperhepalveluista ollaan sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän kuluessa!
Palveluohjaaja ottaa myös vastaan lapsiperheiden sosiaalipalveluja koskevia hakemuksia ja yhteydenottoja/pyyntöjä palvelutarpeen arvioimiseksi (hakemus sosiaalihuoltolain mukaisiin lapsiperhepalveluihin).

Hakemukset voi toimittaa myös henkilökohtaisesti lapsiperheiden sosiaalipalveluiden toimipisteeseen os. Isoharjantie 6, rak S1, 4.krs tai postittamalla Siilinjärven kunta/lapsiperheiden sosiaalipalvelut, PL 5, 71801 Siilinjärvi).

Sosiaalipäivystys

Sosiaalipäivystys vastaa kiireellisen ja välttämättömän avun turvaamisesta

  • Virka-ajan sosiaalipäivystys lapsiperheille arkisin klo 8.00-15.00 numerossa 044 740 1618
  • Virka-ajan ulkopuolisesta sosiaalipäivystyksestä vastaa Kuopion sosiaalipäivystys. Kiireellistä apua vaativassa tilanteessa soita aina hätänumeroon 112. Kuopion sosiaalipäivystyksen suora päivystysnumero asiakkaille on 044 7183930 (ei tekstiviestejä).

Kuopion Turvakoti

Kuopion turvakoti vastaa ympäri vuorokauden lähisuhdeväkivaltaan liittyvän turvan, ohjauksen ja neuvonnan tarjoamisesta.