Takaisin etusivulle

Lapsiperheiden sosiaalipalveluiden palveluohjaus

Lapsiperheiden palveluohjauksen puhelinpalveluun voit ottaa yhteyttä, kun haluat keskustella esimerkiksi perheesi arkeen tai vanhemmuuteen liittyvistä asioista tai tarvitset ohjausta ja neuvontaa lapsiperheiden palveluja ja tukea koskevissa asioissa. Palvelu on asiakkaalle maksutonta.

Palveluohjaaja ottaa myös vastaan lapsiperheiden sosiaalipalveluja koskevia hakemuksia ja yhteydenottoja/pyyntöjä palvelutarpeen arvioimiseksi (hakemus sosiaalihuoltolain mukaisiin lapsiperhepalveluihin). Hakemuksen voi toimittaa henkilökohtaisesti lapsiperheiden sosiaalipalveluiden toimipisteeseen os. Isoharjantie 6, rak S1, 4.krs tai postittamalla Siilinjärven kunta/lapsiperheiden sosiaalipalvelut, PL 5, 71801 Siilinjärvi).

Ohjausta ja neuvontaa annetaan myös viranomaisille.

Palveluohjaajan tavoittaa numerosta parhaiten maanantaisin klo 12-14 ja tiistaista perjantaihin klo 9-11. Muina aikoina palveluohjaukseen voi jättää soittopyynnön.

Lapsiperheiden palveluohjaus
  044 740 1886

Neuvo-nappi

Sosiaalipäivystys

Sosiaalipäivystys vastaa kiireellisen ja välttämättömän avun turvaamisesta

  • Virka-ajan sosiaalipäivystys lapsiperheille arkisin klo 8.00-15.00 numerossa 044 740 1618
  • Virka-ajan ulkopuolisesta sosiaalipäivystyksestä vastaa Kuopion sosiaalipäivystys. Kiireellistä apua vaativassa tilanteessa soita aina hätänumeroon 112. Kuopion sosiaalipäivystyksen suora päivystysnumero asiakkaille on 044 7183930 (ei tekstiviestejä).

Kuopion Turvakoti

Kuopion turvakoti vastaa ympäri vuorokauden lähisuhdeväkivaltaan liittyvän turvan, ohjauksen ja neuvonnan tarjoamisesta.