Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Opiskeluterveydenhuolto

Siilinjärven kunnan opiskeluterveydenhuollossa (lukiossa ja ammatillisen toisen asteen oppilaitoksissa) haluamme tukea opiskelijan terveyttä ja hyvinvointia. Opiskeluterveydenhuollon palveluihin on oikeus kaikilla, jotka opiskelevat päätoimisesti vähintään kahden kuukauden ajan ja jotka ovat oikeutettuja opintotukeen. Opiskeluterveydenhuollosta voit saada terveyden- ja sairaanhoitopalveluja.

Opiskeluterveydenhuollossa toimivat opiskeluterveydenhoitajat ja lääkärit. Luvallasi teemme myös tarvittaessa yhteistyötä kuraattorin ja psykologin kanssa sinun hyvinvointisi edistämiseksi.

Opiskelijat kutsutaan säännöllisiin terveystarkastuksiin. Terveydenhoitaja toimii oppilaitoksissa tiettyinä viikonpäivinä, jolloin opiskelijat voivat myös itse hakeutua terveydenhoitajan vastaanotolle ilman ajanvarausta. Opiskelija voi hakeutua terveydenhoitajan vastaanotolle esimerkiksi terveyteen, opiskelukykyyn, mielenterveyteen, päihdeongelmiin, raskauden ehkäisyyn ja muuhun seksuaaliterveyteen sekä rokotuksiin liittyvissä asioissa.

Terveydenhoitajien ja lääkäreiden oppilaitoskohtaiset vastaanottoajat ovat oppilaitosten tiedotteissa.

Siilinjärven oppilaitokset:

Siilinjärven lukio

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto

Savon ammattiopisto

Yläsavon ammattiopisto

  • Maanrakennusala

Yhteystiedot

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto, SAKKY Rissalan lentokoneasentajakoulutus, SAKKY Toivala: talotekniikka, pintakäsittelijät, puutarha-ala

Terveydenhoitaja
Birgitta Penttilä
044 740 2297
birgitta.penttila@siilinjarvi.fi

 

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto, SAKKY Toivala: metsäala, TUVA, luonto-ohjaajat, ympäristönhoitajat ja puutarha-ala, YSAO: maanrakennusala

Terveydenhoitaja
Linda Ollikainen
044 740 2415
linda.ollikainen@siilinjarvi.fi

 

SAKKY Toivala: rakennus-ala, maatalousala ja Telma

Terveydenhoitaja
Vesta Hynynen
044 740 2417
vesta.hynynen@siilinjarvi.fi

 

Siilinjärven lukio

Terveydenhoitaja
Suvi Kivelä
044 740 2288
suvi.kivela@siilinjarvi.fi

 

Opiskeluterveydenhoitajien esimies, osastonhoitaja

Vesta Hynynen
044 740 2417
vesta.hynynen@siilinjarvi.fi