Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Perhesosiaalityö ja toimeentulotuki

Perhesosiaalityössä autetaan lapsiperheitä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen keinoin. Tuen tarvetta voi aiheuttaa esimerkiksi vanhemman väsymys, perheen sisäisen vuorovaikutuksen vaikeudet, pitkäaikainen työttömyys ja taloudelliset vaikeudet tai perheenjäsenen terveydentilaan liittyvät syyt.

Perhesosiaalityön asiakkuuteen ja palveluihin hakeudutaan lapsiperheiden palveluohjauksen kautta tai kirjallisella hakemuksella palveluihin: Hakemus lapsiperhepalveluihin. Lapsen tai perheen tilanteessa tuen tarpeita havaitsevan on mahdollista tehdä yhteydenotto sosiaalihuoltoon.

Perhesosiaalityön työryhmä vastaa myös lapsiperheiden täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen käsittelystä. Asiakkuudet on jaettu asiakkaan sukunimen alkukirjaimen mukaisesti. Lisätietoja toimeentulotuesta sivulla Etuudet/Täydentävä toimeentulotuki

Vammaispalvelulain nojalla tai kehitysvammaisuuden perusteella myönnettävien palveluiden järjestämisestä vastataan sosiaali- ja vammaispalveluiden yksikössä .

Yhteystiedot

palvelusihteeri
Katja Hirvonen
044 740 1609
palvelusihteeri
Elina Heikkinen
044 740 1960
lastensuojelupäällikkö
Katja Rautiainen
044 740 1688

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi. Huomioithan, että arkaluontoista tai salassa pidettävää tietoa emme voi käsitellä suojaamattomassa sähköpostiyhteydessä.