Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Avohuolto

Lastensuojelun avohuollon palvelut on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Asiakkaaksi tullaan palvelutarpeen arvioinnin perusteella. Asiakkuudessa lapselle nimetään lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä. Lastensuojelun asiakkuuden alkamisesta ilmoitetaan kirjallisesti.

Avohuollon asiakkuuden alkaessa sosiaalityöntekijä tekee yhdessä lapsen ja perheen kanssa asiakassuunnitelman, jonka mukaisesti lasta ja perhettä tuetaan. Avohuollon työskentely on tavoitteellista muutostyöskentelyä yhdessä lapsen ja perheen kanssa. Työskentelyn tavoitteena on, että lastensuojelun tarve poistuu. Työskentelyssä tärkeää on asiakaslähtöisyys, luottamuksellisuus sekä perheen omien voimavarojen vahvistaminen. Työntekijöillä on salassapitovelvollisuus.

Avohuollon esite

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö

Sosiaalityöntekijään saa parhaiten yhteyttä puhelimitse ja jättämällä tarvittaessa soittopyynnön. Sosiaalityöntekijät ovat tavattavissa ajanvarauksella.

sosiaalityöntekijä
Piia Piirainen
044 740 1690
sosiaalityöntekijä
Hanna Lappalainen
044 740 1768
sosiaalityöntekijä
Emilia Jurvakainen
044 740 1617
vs. sosiaalityöntekijä
Hannele Venejärvi
044 740 1867

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi. Huomioithan, että arkaluontoista tai salassa pidettävää tietoa emme voi käsitellä suojaamattomassa sähköpostiyhteydessä.