Takaisin etusivulle

Ajankohtaista

Terveyskeskus tiedottaa

Perjantaina 7.12.2018 ja joulun jälkeen 27.12.-31.12.2018 hoidamme vain kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat. Pyydämme hoitamaan kaikki kiireettömät asiat, kuten reseptien uusinnat, määräaikaiskontrollit ja ajokorttitarkastukset muuna ajankohtana.

Vuorelan terveysasema tiedottaa

Vuorelan terveysaseman vastaanottotoiminta on suljettuna 22.12.2018 – 1.1.2019 ajan ja sinne kuuluvan väestön kiireellinen hoito hoidetaan Siilinjärven pääterveysasemalla.

 

 

Sukupuolitautien kotitestaus

Siilinjärvellä on alkanut sukupuolitautien kotitestaus.  Kotitestaus koskee klamydia- ja tippuritartuntaa.  Testin voi tehdä aikaisintaan viikon kuluttua mahdollisesta tartunnasta. Testauspaketin voi tilata kunnan nettisivuilla terveyspalvelut osiossa sähköisen asioinnin KLINIK kautta.

Sähköinen asiointi ja ajanvarauspyyntö terveyskeskukseen

Siilinjärven terveyskeskuksessa on otettu käyttöön sähköinen asiointi ja ajanvarauspyyntö KLINIK. Palvelun avulla kuntalaiset ohjataan nopeammin ja suoremmin oikeaan hoitoon ja tutkimuksiin. Palvelun kautta kuntalaiset voivat pyytää ajanvarausta myös mm. todistus- ja lausuntoasioissa, pitkäaikaisen sairauden määräaikaiskontrolleihin sekä tiedustella tutkimustuloksia.