Takaisin etusivulle

Ajankohtaista

Vastaanottotoiminta kesällä

Siilinjärven terveyskeskuksen ja Vuorelan terveysaseman lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanottotoimintaa supistetaan ajalla 25.6. – 12.8.2018. Tänä aikana ei tehdä ns. ei-kiireellisiä vastaanottoja, kuten määräaikaiskontrolleja, ajokorttitodistuksia sekä kiireettömiä lääkärinlausuntoja. Kiireellinen ja päivystyksellinen toiminta jatkuu normaalina koko kesän ajan, ja toimipisteet sekä terveyskeskuksessa että Vuorelan terveysasemalla ovat avoinna. Kesän supistetun toiminnan vuoksi on toivottavaa, että kiireettömät reseptiuusinnat hoidettaisiin supistettua toiminta-aikaa edeltävästi tai sen jälkeen.

Sukupuolitautien kotitestaus

Siilinjärvellä on alkanut sukupuolitautien kotitestaus.  Kotitestaus koskee klamydia- ja tippuritartuntaa.  Testin voi tehdä aikaisintaan viikon kuluttua mahdollisesta tartunnasta. Testauspaketin voi tilata kunnan nettisivuilla terveyspalvelut osiossa sähköisen asioinnin KLINIK kautta.

Sähköinen asiointi ja ajanvarauspyyntö terveyskeskukseen

Siilinjärven terveyskeskuksessa on otettu käyttöön sähköinen asiointi ja ajanvarauspyyntö KLINIK. Palvelun avulla kuntalaiset ohjataan nopeammin ja suoremmin oikeaan hoitoon ja tutkimuksiin. Palvelun kautta kuntalaiset voivat pyytää ajanvarausta myös mm. todistus- ja lausuntoasioissa, pitkäaikaisen sairauden määräaikaiskontrolleihin sekä tiedustella tutkimustuloksia.