Takaisin etusivulle

Vertaistukitoiminta

Siilinjärvellä mielenterveyskuntoutujien vertaistukitoimintaa järjestää
Siilinjärven Virkistys ry.

virkkula@dnainternet.net

Toimintaan sisältyy vertaistukitoimintaa, erilaisia ryhmiä, retkiä ja kahtena päivänä viikossa tarjotaan omakustannushintaan lounas.
Siilinjärven Virkistys ry. järjestää vertaistukitoimintaa myös Vuorelassa asuville kuntoutujille. Syys- ja talvikaudella pelataan Vuorelan ala-asteella maanantaisin lentopalloa. Keskiviikkoisin ympäri vuoden kokoonnutaan Vuorelan srk.talolle  Monitoimiryhmään. Kesälomaa pidämme kuitenkin tämänkin ryhmän osalta Juhannuksesta heinäkuun loppuun.

Virkistys toimii  Siilinjärven ydinkeskustassa Fontanella- kylpylän vastapäätä. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun ala osasta. Monipuoliseen ryhmätoimintaan pääset tutustumaan Viikko-ohjelman kautta.

Liikuntaryhmistä toiminnassa ovat lentopalloryhmät maanantaisin ja torstaisin. Tiistaisin pidämme kuntosali- ryhmää Fontanella- kylpylässä. Kts. tarkemmin ryhmistä Virkistyksen viikko-ohjelmasta! Kesän retkiä olivat päivän retki Sotkamoon kesäkuussa ja elokuussa kahden päivän retki Kemiin. Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaamme!

Syksy on saapunut ja Virkistyksen syyskauden toiminta jo päässyt mukavasti käyntiin. Ryhmät toimivat viikko-ohjelman mukaisesti. Tänä syksynä syyskuussa ei valitettavasti ole perinteistä Virkistyksen syysretkeä Ruokoniemen leirikeskukseen. Sen tilalla Virkistys järjestää yhteisen Kota2018   retkipäivän torstaina 20.9.2018 klo 11.00 – 14.00.  Siellä on tarjolla mm. makkaranpaistoa ym. yhteistä ohjelmaa. Tervetuloa mukaan!

Uutena ryhmänä Virkkulan tiloissa käynnistyy tiistaina 25.9.2018 klo 12.00 – 14.00 Mieli maasta- ryhmä. Se on mielialaongelmista kärsivien vertaistukiryhmä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen ryhmään onnistuu ottamalla yhteyttä puheenjohtaja Riitta Korhoseen.

 

Loma-ajat Virkistys ry:n toiminnassa vuonna 2018

Hiihtoloma maaliskuussa (koululaisten lomaviikko)
Kesäloma juhannuksesta heinäkuun loppuun
Syysloma lokakuussa (koululaisten lomaviikko)
Joululoma Joulujuhlasta tammikuun ensimmäiseen arkipäivään

Hyvää kesää kaikille ja tervetuloa mukaan Virkistyksen toimintaan!

Siilinjärven Virkistys ry
Kuiluntie 3 B, 2. krs.
71800 Siilinjärvi

puheenjohtaja
Riitta Korhonen
044 210 3330

varapuheenjohtaja
Maija Halonen

sihteeri
Tuula Pitkänen
040 542 2413