Takaisin etusivulle

Vertaistukitoiminta

Siilinjärvellä mielenterveyskuntoutujien vertaistukitoimintaa järjestää
Siilinjärven Virkistys ry.

virkkula@dnainternet.net

Toimintaan sisältyy vertaistukitoimintaa, erilaisia ryhmiä, retkiä ja kahtena päivänä viikossa tarjotaan omakustannushintaan lounas.
Siilinjärven Virkistys ry. järjestää vertaistukitoimintaa myös Vuorelassa asuville kuntoutujille. Syys- ja talvikaudella pelataan Vuorelan ala-asteella maanantaisin lentopalloa. Keskiviikkoisin ympäri vuoden kokoonnutaan Vuorelan srk.talolle  Monitoimiryhmään. Kesälomaa pidämme kuitenkin tämänkin ryhmän osalta Juhannuksesta heinäkuun loppuun.

Virkistys toimii  Siilinjärven ydinkeskustassa Fontanella- kylpylän vastapäätä. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun ala osasta. Monipuoliseen ryhmätoimintaan pääset tutustumaan  Viikko-ohjelman kautta.

Liikuntaryhmistä toiminnassa ovat lentopalloryhmät maanantaisin ja torstaisin. Tiistaisin pidämme kuntosali- ryhmää Fontanella- kylpylässä. Kts. tarkemmin ryhmistä Virkistyksen viikko-ohjelmasta! Viime kesän retkiä olivat päivän retki Sotkamoon kesäkuussa ja elokuussa kahden päivän retki Kemiin. Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaamme!

Kevät kaudella 2019 ryhmät toimivat viikko-ohjelman mukaisesti. Virkistyksen jäsenkirje on juuri ilmestynyt. Siinä oli mainittu tulevan kesän mielenkiintoisista tapahtumista ja retkistä. Perinteinen Ruokoniemen retkipäivä pidetään tänä keväänä to. 25.5. Kesän retkistä ensimmäinen päivän retki on to. 20.6 ja suuntautuu Mikkeliin. Toinen kahden päivän retki kulttuuri- ja yleisurheilupäiville Leppävirralle on pe – la 23 – 24.8. Näistä tulee vielä erilliset esitteet sivullemme myöhemmin keväällä.

Fontanellan Kuntosali– ryhmän aikataulu on uudessa viikko-ohjelmassa. Uusi ryhmäaika on tiistaisin klo 13.00 – 15.00.

Uutena ryhmänä Virkkulan tiloissa käynnistyi tiistaina 6.11.2018 klo 14.30 – 17.00 Nuorten aikuisten – ryhmä. Se on suunnattu 18 – 40 -vuotiaille kuntoutujille. Lisäksi kun keilaryhmän suosio on ylittänyt kaikki ennakko-odotukset päästään pian Keilaamaan  vielä toisen kerran kuukaudessa pienellä omavastuuosuudella.

Ajankohtaisia ilmoituksia: Virkistyksen kevät talvi pyörähti käyntiin heti uudelta vuodelta 2.1.2019 ja siitä eteenpäin ryhmät toimivat viikko-ohjelman mukaisesti. Maanantaina 4.2 klo 12.00 Mtkl:n kuntoutusneuvoja Irmeli Markkasen johdolla tutustutaan Uusi alku- kurssioppaaseen ja Mtkl:n neuvontapalveluihin. Toisena ilmoitusasiana Vuorelan koulun maanantain liikuntaryhmää ei pidetä 18 – 26.2 koulun oman tapahtuman takia. Ryhmää ei ole myöskään viikolla nro 10 koulujen hiihtoloman takia.  Virkistys toivottaa kaikille kuntoutujille hyvää  kevät talven aikaa!

 

Loma-ajat Virkistys ry:n toiminnassa vuonna 2018

Hiihtoloma maaliskuussa (koululaisten lomaviikko)
Kesäloma juhannuksesta heinäkuun loppuun
Syysloma lokakuussa (koululaisten lomaviikko)
Joululoma Joulujuhlasta tammikuun ensimmäiseen arkipäivään

Hyvää syksyn aikaa  kaikille ja tervetuloa mukaan Virkistyksen toimintaan!

Siilinjärven Virkistys ry
Kuiluntie 3 B, 2. krs.
71800 Siilinjärvi

puheenjohtaja
Riitta Korhonen
044 210 3330

varapuheenjohtaja
Tarja Pirinen

sihteeri
Esko Kuronen
044 210 3339

Jäsenrekisterin hoitaja
Maritta Kansanaho-Kuronen
044 210 3339