Takaisin etusivulle

Vertaistukitoiminta

Siilinjärvellä mielenterveyskuntoutujien vertaistukitoimintaa järjestää
Siilinjärven Virkistys ry.

virkkula@dnainternet.net

Siilinjärven Virkistys ry:n puhelinnumeroiden kautta asiointi toiminta- ja aukiolopäivinä:

Ma, ke, to ja pe klo 9.00 – 15.00 välisenä aikana.
Puheenjohtaja puh. 044-2103330, sihteeri ja jäsenrekisterinhoitaja puh. 044-2103339 ja Etelä-Siilinjärven alueen vastaava puh. 040-5422413

Toimintaan sisältyy vertaistukitoimintaa, erilaisia ryhmiä, retkiä ja kahtena päivänä viikossa tarjotaan omakustannushintaan lounas.
Siilinjärven Virkistys ry. järjestää vertaistukitoimintaa myös Vuorelassa asuville kuntoutujille. Syys- ja talvikaudella pelataan Vuorelan ala-asteella maanantaisin lentopalloa. Keskiviikkoisin ympäri vuoden kokoonnutaan Vuorelan srk.talolle  Monitoimiryhmään. Kesälomaa pidämme kuitenkin tämänkin ryhmän osalta Juhannuksesta heinäkuun loppuun.

Virkistys toimii  Siilinjärven ydinkeskustassa Fontanella- kylpylän vastapäätä. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun ala osasta. Monipuoliseen ryhmätoimintaan pääset tutustumaan  Viikko-ohjelman kautta.

Liikuntaryhmistä toiminnassa ovat lentopalloryhmät maanantaisin ja torstaisin. Tiistaisin pidämme kuntosali- ryhmää Fontanella- kylpylässä. Kts. tarkemmin ryhmistä Virkistyksen viikko-ohjelmasta! Viime kesän retkiä olivat päivän retki Sotkamoon kesäkuussa ja elokuussa kahden päivän retki Kemiin. Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaamme!

Kevät kaudella 2019 ryhmät toimivat viikko-ohjelman mukaisesti.  Nuortenaikuisten   ryhmä jatkuu vielä juhannukseen saakka. Virkistyksen jäsenkirjeessä oli mainittu tulevan kesän mielenkiintoisista tapahtumista ja retkistä.   Kesän retkistä ensimmäinen on to. 20.6 ja suuntautuu Mikkeliin. Toinen,  kahden päivän retki suuntautuu kulttuuri- ja yleisurheilupäiville  Leppävirralle on pe – la 23 – 24.8.

Fontanellan Kuntosali– ryhmän aikataulu on uudessa viikko-ohjelmassa. Uusi ryhmäaika on tiistaisin klo 13.00 – 15.00.

Lisäksi kun keilaryhmän suosio on ylittänyt kaikki ennakko-odotukset olemme päässeet  Keilaamaan  vielä toisen kerran kuukaudessa pienellä omavastuuosuudella.

Ajankohtaisia ilmoituksia:  Ulkoliikuntaryhmä toimii kesän ajan torstaisin klo 14.00 – 16.15  Ahmon urheilualueella. Pelaamme siellä mm. tennistä ja petanqueta ja frisbeegolfia. Tervetuloa kakki mukaan liikkumaan! Virkistys toivottaa kaikille kuntoutujille aurinkoista  kevään aikaa!

 

Loma-ajat Virkistys ry:n toiminnassa vuonna 2018

Hiihtoloma maaliskuussa (koululaisten lomaviikko)
Kesäloma juhannuksesta heinäkuun loppuun
Syysloma lokakuussa (koululaisten lomaviikko)
Joululoma Joulujuhlasta tammikuun ensimmäiseen arkipäivään

Hyvää kevään aikaa  kaikille ja tervetuloa mukaan Virkistyksen toimintaan!

Siilinjärven Virkistys ry
Kuiluntie 3 B, 2. krs.
71800 Siilinjärvi

puheenjohtaja
Riitta Korhonen
044 210 3330

varapuheenjohtaja
Tarja Pirinen

sihteeri
Esko Kuronen
044 210 3339

Jäsenrekisterin hoitaja
Maritta Kansanaho-Kuronen
044 210 3339