Takaisin etusivulle

Vertaistukitoiminta

Siilinjärvellä mielenterveyskuntoutujien vertaistukitoimintaa järjestää
Siilinjärven Virkistys ry.

virkkula@dnainternet.net

Siilinjärven Virkistys ry:n puhelinnumeroiden kautta asiointi toiminta- ja aukiolopäivinä:

Ma, ke, to ja pe klo 9.00 – 15.00 välisenä aikana.
Puheenjohtaja puh. 044-2103330, sihteeri ja jäsenrekisterinhoitaja puh. 044-2103339 ja Etelä-Siilinjärven alueen vastaava puh. 040-5422413

Toimintaan sisältyy vertaistukitoimintaa, erilaisia ryhmiä, retkiä ja kahtena päivänä viikossa tarjotaan omakustannushintaan lounas.
Siilinjärven Virkistys ry. järjestää vertaistukitoimintaa myös Vuorelassa asuville kuntoutujille. Syys- ja talvikaudella pelataan maanantaisin Suininlahden koululla  lentopalloa. Keskiviikkoisin ympäri vuoden kokoonnutaan Vuorelan srk.talolle  Monitoimiryhmään. Kesälomaa pidämme kuitenkin tämänkin ryhmän osalta Juhannuksesta heinäkuun loppuun.

Virkistys toimii  Siilinjärven ydinkeskustassa Fontanella- kylpylän vastapäätä. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun ala osasta. Monipuoliseen ryhmätoimintaan pääset tutustumaan  Viikko-ohjelman kautta.

Liikuntaryhmistä toiminnassa ovat lentopalloryhmät maanantaisin ja torstaisin. Tiistaisin pidämme kuntosali- ryhmää Fontanella- kylpylässä. Kts. tarkemmin ryhmistä Virkistyksen viikko-ohjelmasta! Viime kesän retkiä oli meillä elokuussa kahden päivän retki Kemiin. Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaamme!

Virkistyksen syyskausi on jo pyörähtänyt käyntiin, vaikka kesästä saamme vielä nauttia. Liikuntaryhmistä elokuun ajan pidämme vielä Virkistyksen kesäliikuntaryhmää. Torstaisin klo 14.00 – 16.00 Ahmon urheilualueella pelaamme mm. tennistä ja petanqueta.   Kesän retkistä ensimmäinen oli to. 20.6 ja suuntautui Mikkeliin. Toinen,  kahden päivän retki suuntautuu kulttuuri- ja yleisurheilupäiville  Leppävirralle on pe – la 23 – 24.8.

Fontanellan Kuntosali– ryhmän aikataulu on uudessa viikko-ohjelmassa. Uusi ryhmäaika on tiistaisin klo 13.00 – 15.00.

Lisäksi kun keilaryhmän suosio on ylittänyt kaikki ennakko-odotukset olemme päässeet  Keilaamaan  vielä toisen kerran kuukaudessa pienellä omavastuuosuudella.

Ajankohtaisia ilmoituksia: 

Tulevia tapahtumia:   Askeleita arkeen tapahtuma järjestetään Siilinjärven torilla perjantaina 6.9.2019 klo 12.00 alkaen. Tulkaa joukolla mukaan tähän monipuoliseen ja hauskaan tapahtumaan.
Muistutuksena vielä, että maanantain lentopalloryhmän pitopaikka on vaihtunut. Uusi paikka on Suininlahden koulu ja siellä pieni sali. Tervetuloa uudetkin lentopallon pelaamisesta kiinnostuneet mukaan Vuorelan- ja Toivalan alueelta.

 

Loma-ajat Virkistys ry:n toiminnassa vuonna 2019 – 2020

Hiihtoloma maaliskuussa (koululaisten lomaviikko)
Kesäloma juhannuksesta heinäkuun loppuun
Syysloma lokakuussa (koululaisten lomaviikko)
Joululoma Joulujuhlasta tammikuun ensimmäiseen arkipäivään

 

Siilinjärven Virkistys ry
Kuiluntie 3 B, 2. krs.
71800 Siilinjärvi

puheenjohtaja
Riitta Korhonen
044 210 3330

varapuheenjohtaja
Tarja Pirinen

sihteeri
Esko Kuronen
044 210 3339

Jäsenrekisterin hoitaja
Maritta Kansanaho-Kuronen
044 210 3339