Takaisin etusivulle

Hammashoito

 

Potilastietojärjestelmämme vaihtuu 1.10.2019. Muutostöistä johtuen maanantaina 30.9.2019 hammashoidossa hoidetaan vain akuutit päivystystapaukset. Päivystys on tällöin Vuorelan hammashoitolassa, Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela.

Pyydämme myös huomioimaan, että uuden potilastietojärjestelmän käyttöönottoon voi liittyä hoitoaikojen venymisiä/viivästyksiä muutamien viikkojen ajan.

Potilastietojärjestelmän vaihtumisesta johtuen potilasrekisterin tietojen mukana olevat puhelinnumerot eivät siirry uuteen potilastietojärjestelmään automaattisesti. TÄSTÄ JOHTUEN TEKSTIVIESTIMUISTUTUS EI TOIMI ENNEN POTILAAN ENSIMMÄISTÄ VASTAANOTTOKÄYNTIÄ UUDEN POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTÖN AIKANA, JONKA YHTEYDESSÄ VOIMASSA OLEVA PUHELINNUMERO KIRJATAAN UUDEN POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN POTILASREKISTERIIN. Pahoittelemme muutoksen aiheuttamaa haittaa. Tekstiviestimuistutuksen saapumatta jääminen ei edelleenkään ole peruste peruuttamattoman vastanottoajan poisjääntimaksun perimisen mitätöinnille.

Suun terveydenhuollon tulosyksikkö tuottaa ehkäisevän, korjaavan ja kuntouttavan suun terveydenhuollon palvelut Siilinjärven kunnan asukkaille. Tavoitteena on tuottaa palvelut lähipalveluina, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti, yksilöllisyyttä ja ennaltaehkäisyä korostaen. Palvelut tuotetaan Siilinjärven pääterveysaseman hammashoitolassa ja Vuorelan hammashoitolassa. Kiireettömän hoitoajan hammaslääkärille saa tällä hetkellä 27.9.2019 keskimäärin 41 arkipäivässä ja suuhygienistille noin 4-6 viikossa. Ajanvaraus arkisin klo: 8:00-14:00, 017 402 240.

 

Suun terveydenhuollon vastaava hammaslääkäri

Anna-Maija Tiihonen
hammaslääkäri
anna-maija.tiihonen@siilinjarvi.fi

osastonhoitaja
Auli Väyrynen
auli.vayrynen@siilinjarvi.fi