Takaisin etusivulle

Hammashoidon ajanvaraus

Arkisin ma-pe klo 8:00-14:00
017 402 240

Maanantai- aamuisin klo 8:00-10:00 vain kiireelliset yhteydenotot.

Potilastietojärjestelmämme vaihtuu 1.10.2019. MUUTOSTÖISTÄ JOHTUEN MAANANTAINA 30.9.2019 HAMMASHOIDOSSA HOIDETAAN VAIN AKUUTIT PÄIVYSTYSTAPAUKSET. Päivystys on tuolloin Vuorelan hammashoitolassa, Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela

Pyydämme lisäksi huomioimaan, että uuden potilastietojärjestelmän käyttöönottoon voi liittyä hoitoaikojen venymisiä/viivästyksiä muutamien viikkojen ajan.

Potilastietojärjestelmän vaihtumisesta johtuen potilasrekisterin tiedoissa olevat puhelinnumerot eivät siirry uuteen potilastietojärjestelmään automaattisesti. TÄSTÄ JOHTUEN TEKSTIVIESTIMUISTUTUS EI TOIMI ENNEN POTILAAN ENSIMMÄISTÄ VASTAANOTTOKÄYNTIÄ, JONKA YHTEYDESSÄ VOIMASSA OLEVA PUHELINNUMERO KIRJATAAN UUDEN POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN POTILASREKISTERIIN. Pahoittelemme muutoksen aiheuttamaa haittaa. Tekstiviestimuistutuksen saapumatta jääminen ei edelleenkään ole peruste peruuttamattoman ajan poisjääntimaksun perimisen mitätöinnille.

Ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittopalvelu. Jätä palveluun vain yksi soittopyyntö. Soitamme takaisin saman päivän aikana.

Varatusta ajasta tulee tekstiviestimuistutus edellisenä päivänä potilastietojärjestelmässä olevaan matkapuhelinnumeroon. Päivittäkää puhelinnumerotietonne tarvittaessa. Viestin saapumatta jääminen ei oikeuta jäämään pois vastaanottoajalta ilman peruutusta. (Tämä toistaiseksi poissa käytöstä uuden potilastietojärjestelmän vaihtumisen siirtymävaiheeseen liittyvistä tekijöistä johtuen).

Ilmoittakaa esteestä viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 14 mennessä.

Poisjäännistä ja samana päivänä tehdystä ajan perumisesta perimme 50,80€ yli 15-vuotiailta asiakkailta riippumatta siitä, onko tekstiviestimuistutus tullut perille. Sähköpostiin jätettyjä aikojen perumisia emme voi huomioida.

Ajanvarauksia voi hoitaa myös sähköisen palvelun kautta. (Hammashoitolan sähköinen asiointi on toistaiseksi pois käytöstä potilastietojärjestelmän vaihtumiseen liittyvästä siirtymävaiheesta johtuen. Ilmoitamme, kun sähköinen ajanvaraus on jälleen toiminnassa).

Hammashoitolat

Siilinjärven pääterveysasema
Kasurilantie 3 C-ovi
71800 Siilinjärvi

Kartta Siilinjärven terveysasema/hammashoitola

 

Vuorelan hammashoitola
Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3
70910 Vuorela

Kartta Vuorelan Kunnonpaikka/hammashoitola