Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Siilinjärvellä toimii Tapaamo

 

Mikä on Tapaamo?

Tapaamo on hanke 2021 – 2022, joka on aloittanut kaikille avoimen olohuonetoiminnan

Tapaamo toimii kansalaisopiston tiloissa kirjaston alakerrassa keskiviikkoisin klo 10 – 16 ja torstaisin klo 12 – 18 sekä

Vuorelan nuorisotalolla parillisen viikon perjantaina klo 9 – 13. 

Tapaamossa tapahtuu to 9.9. klo 12 – 14 korttipelit unoa tai skipboa, klo 14 – 16 Savonetin ohjausta ja neuvontaa, klo 16.30 menemme kuulemaan kirjaston Artsi näyttelytilaan Ilkka Kokkosen näyttelystä Etsimen takana etsien. Tämän jälkeen Tapaamossa Ilkka Kokkonen kertoo valokuvauksesta ja siitä miten syntyy onnistunut kuva. Tervetuloa päivään mukaan!

Vuorelan nuorisotalolla pe 10.9. Tapaamo klo 9 – 13 ja SPR:n nälkäpäiväkeräys info klo 10 – 12.

Tapaamo on tehnyt kuntalaisille käyttöön Tapaamo-suunnistusreitin Patakukkulan maastoon. Suunnistusreitillä pääset tutustumaan alueen historiaan. Reittikartat löytyvät Tapaamosta sekä pääkirjastolta ja ne voi palauttaa Tapaamossa sekä kirjastolla olevaan palautuslaatikkoon. Reitillä kysyttyjen kysymysten oikeat vastaukset löytyvät Tapaamosta. Lähde rohkeasti tutustumaan alueeseen!

Muistathan edelleen käynnissä olevat mielenkiintoiset Citynomadi reitit ja helposti liikuttavat reittikartat niin Siilinjärven keskustasta ns. Patsaskävely ja Vuorelassa oleva reittikartta. Karttoja löytyy kirjastolta, Tapaamosta ja Kunnonpaikasta. Reitit löytyvät https://www.citynomadi.com/route hakusanalla Siilinjärvi; valitse Community-vaihtoehto.

Lisäksi meneillään on perheiden yhteinen Hilima Haepakan Luontoseikkailu Patakukkulan ja Vuorelan alueella (Simpan uimaranta) lisätietoja https://jenga-jengala.fi/siilinjarvi/ 

Reitit suorittaneiden ja yhteystietojen palauttaneiden kesken suoritetaan arvonta kuun lopussa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan luonnosta!

Muistahan käydä Tapaamossa tai ota rohkeasti yhteyttä!

Muistathan koronaohjeistukset ja tulet paikalle vain terveenä.

Katri Thitz 050 568 6757 katri.thitz@kunnonpaikka.com

Tiina Pylkkönen 044 740 1204 tiina.pylkkonen@siilinjarvi.fi