Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Kirkonmäki kuhisee ELOA - Vuorela

9.9.2022 - 9.9.2022

Kirkonmäki kuhisee Vuorelan kirkolla.

Syksyinen ELOA-tapahtuma tuo yhteen koko kylän. ELOA käynnistyy klo 17 ja ohjelmaa riittää aina 19.30 saakka. Vuorelan kirkossa sekä sen pihapiirissä on monia toiminnallisia pisteitä, joissa pääsee tekemään ja touhuamaan sekä viettämään aikaa yhdessä!

Hurja merirosvoseikkailu on kaksiosainen jännittävä retki, jonka järjestää Kulttuurilla Ry yhdessä Kuvataideyhdistyksen kanssa. Heidän askartelupisteellään on myös merirosvoaiheista puuhaa. Seikkailun ensimmäinen osa alkaa klo 17.30 ja toinen osa klo 18.15.

Vuorelan Veikot järjestävät frisbeegolfia nurmialueella. Vuorelan kunto puolestaan tanssijumppaa non-stoppina koko illan (jumpan kesto on noin 20 min). Kunnonpaikka/Huoltoliitto Ry/Tapaamo-hanke pitää onnenpyörää sekä kepparirataa. Etelä-Siilinjärven asukasyhdistys järjestää aarreongintaa.

Seurakunnan varhaiskasvatuksen pisteellä perheen pienimmille on Pikkusiilin moporata sekä tatuointipiste. Lähetystyö myy lähetystuotteita ja varhaiskasvatuksella on lelukirppis. Lisäksi kirkon ympäristössä on vilttikirppis, johon kuka tahansa voi tulla myymään omia tarpeettomaksi käyneitä tavaroitaan. Kirkon sisällä on mahdollisuus hiljentyä hetkeksi hälinästä rukouspolulle.
Vuorelan Martat myyvät herkullisia lettuja ja makkaraa. Seurakunta tarjoaa mehut, kahvit ja keksit. Myös partiolaiset ovat mukana tapahtumassa.

Ota käteistä rahaa mukaan!

Tapahtumapisteillä on jaossa tapahtumapasseja, joihin saa kerättyä jokaiselta pisteeltä tarran. Täysien tapahtumapassien kesken suoritetaan klo 18.45 arvonta, josta voittaa kivoja palkintoja.

Nähdään Vuorelan kirkolla!

Ps. Jos olet tulossa pitämään vilttikirppistä, laitathan siitä tiedon Meiju Silvastille: meiju.silvast@evl.fi, 044 728 4652.

Yhteistyössä:
Siilinjärven ev.lut. seurakunta, Kulttuurilla Ry, Kuvataideyhdistys, Vuorelan Veikot, Vuorelan Martat, Vuorelan kunto, Kunnonpaikka, Kuilun Kulkijat, Etelä-Siilinjärven asukasyhdistys.