Takaisin etusivulle

Kotikulmat valoissa -valaistuskampanja

20.11.2020 - 6.12.2020

Pimeä vuodenaika marras-joulukuussa sekä yhteiskuntaa monella tapaa lamauttava koronapandemia saattavat lyödä mielen maahan ja ihmisten on vaikea nähdä iloa tuottavia asioita ympärillään. Tämän vuoksi Siilinjärven kunta käynnistää ”Kotikulmat valoissa” -valaistuskampanjan ajalla 20.11.-6.12., jonka tavoitteena on osoittaa tukea ja arvostusta erilaisille paikalliskohteille kuten nähtävyyksille, maisemille, kulttuuriympäristöille ja yrityksille.

Kampanja-aikana Siilinjärven kunta valaisee näyttävin värivaloin muutamia omia kohteita, minkä tarkoituksena on saada kuntalaiset kiinnittämään huomiota paikkakunnan hyviin asioihin ja arvoihin. Näissä kohteissa valaistus kestää hämärän aikana 1-2 pvä/kohde, jonka jälkeen valaistaan seuraava kohde. Näin kampanja kiertää ympäri kuntaa ja yleisö näkee uusia kohteita kahden viikon ajan. Lisäksi mukaan haastetaan yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä ihmisiä.

Kampanjan tavoitteena on laajentua osallistavaksi, kaikkien siilinjärveläisten yhteiseksi toiminnaksi, johon mahdollisimman moni osallistuu valaisemalla omia kohteita. Meistä jokainen voi omalla panoksellaan tarjota virkistystä toisten iloksi!

Jos haluat yhdistyksenä tai yrityksenä mukaan kampanjaan, ota yhteyttä kulttuuri@siilinjarvi.fi.

Yksityiset henkilöt voivat jakaa omia kohteitaan Instagramissa ja Facebookissa käyttämällä tunnisteita:
#kotikulmatvaloissa
#katsekotikulmiin
#siilinjärvi

Kampanjan nettisivu
Tapahtuma Facebookissa