Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Siilinlahti Open 2022: Rennot talviuintikisat Siilinjärvellä

30.4.2022 - 30.4.2022

Siilinlahdella järjestetään Avantosauna Lauteiden, Siilinjärven Nuorkauppakamarin, Siilinjärven kunnan ja Siilinjärven Pesiksen toimesta rento talviuintitapahtuma, jossa pääohjelmana kisataan talviuinnissa. Avannon pituus on 25 metriä.

Kisasarjat

Sarjoina on yksilömatka 25 metriä, yksilömatka 10 metriä, sekä sekajoukkueena uitava viesti 4 x 25 m, jossa jokainen viestijoukkueen jäsen ui 25 metriä. Kilpailu on leikkimielinen ja rento, kaikkia kannustetaan osallistumaan ikään ja taitotasoon katsomatta. Suorituksista otetaan aika, mutta tärkeämpää on itsensä voittaminen, mukava yhdessäolo ja talviuintiin tutustuminen.

Palkintoja luvassa

Vaikka kisa onkin leikkimielinen, niin tottakai pitää olla palkintoja! Palkintoina on muun muassa kausikortti SiiPen kotipeleihin, kausikortti Lauteiden talviuintikaudelle 2022-23, sekä Lauteiden lippuja.

Paljuilua, saunomista, makkaran ja letun paistoa, slacklinellä temppuilua avannon yli

Talviuintikisat eri sarjoissa on päivän päätapahtuma, mutta oheistoimintaa riittää myös! Tapahtumapäivän ajan paikalla on kaksi lämmitettyä peräkärrypaljua joissa loikoilla. Lisäksi tietysti Lauteiden sauna on lämmin ja osallistujien käytössä. Jäälle rakennetaan myös slackline tasapainoilu köysi, jolla voi koittaa rohkeuttaan ylittää avanto. Sitten lisäksi paistellaan lettuja ja makkaraa. Kaikki päivän toiminnot ja tarjottavat syömingit kuuluvat hintaan.

Kerää siis joukkue, haasta kaverisi tai sukulaisesi ja tule viettämään hauskaa lauantaipäivää Siilinlahdelle! Ilmoittautuminen kisaan tapahtuu alta, valitse itsellesi joko joukkue, tai henkilömatka, tai vaikka molemmat 🙂

Hinnat ja osallistuminen:
Yksilömatka 25 m / 10 m 25 € / 7 – 12 v 15 €
Joukkuesarja 4 x 25 m (4 hlö joukkue) 60 € / joukkue
Firmajoukkue 150€ (osa tuotoista lahjoitetaan, kysy lisää info@lauteetsauna.fi)

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.lauteetsauna.fi/siilinlahtiopen2022