Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Toimitilat ja rakennuspaikat

Siilinjärven kunnalla on omistuksessaan noin 20 liike-, toimisto- ja teollisuustoimitilaa, jotka ovat vuokrattu pitkäaikaisilla sopimuksilla yrityksillä.

Kunta välittää tietoa muiden omistamien Siilinjärvellä sijaitsevien toimitilojen vuokrauksesta tältä sivulta löytyvästä vapaiden toimitilojen luettelosta. Voit ilmoittaa maksutta omistamastasi vapaasta toimitilasta ottamalla yhteyttä vs. elinkeinopäällikkö, kehitysjohtaja Pekka Kauhaseen (pekka.kauhanen@siilinjarvi.fi / puh. 044 740 1102) / elinkeinopäällikkö Pekka Turuseen (pekka.turunen@siilinjarvi.fi / 044 740 1130).

Siilinjärven kunta on kaavoittanut yrityksille rakennuspaikkoja, jotka sijaitsevat mm. Toivala-Vuorela alueella, Rissalan Yrityspuistossa, Pyöreälahdessa, Radantakauksella ja Jukolassa. Kaavoitetuille aluille yrityksien sijoittautuminen/ rakentaminen on pääsääntöisesti mahdollista 12 kuukauden sisällä. Mikäli suunnitellulle sijoittumis-/ rakentamisalueella ei ole vielä vahvistettua kaavaa, pitää aikaa varata tällöin enemmän. Ole aina yhteydessä yrityksesi sijoittumis- tai rakentamistarpeesta elinkeinopäällikköön, näin pystymme kehittämään yritysalueita yrittäjien tulevaisuuden tarpeeseen