Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Toimitilat ja rakennuspaikat

Siilinjärven kunnalla on omistuksessaan noin 20 liike-, toimisto- ja teollisuustoimitilaa, jotka ovat vuokrattu pitkäaikaisilla sopimuksilla yrityksillä.

Kunta välittää tietoa muiden omistamien Siilinjärvellä sijaitsevien toimitilojen vuokrauksesta. Tiedot lisätään vapaat liiketilat -sivulle.

Siilinjärven kunta on kaavoittanut yrityksille rakennuspaikkoja. Kohteet sijaitsevat mm. Toivala-Vuorela alueella, Rissalan Yrityspuistossa, Pyöreälahdessa, Radantakauksella ja Jukolassa. Kaavoitetuille alueille yrityksien sijoittautuminen/ rakentaminen on pääsääntöisesti mahdollista 12 kuukauden aikana. Mikäli suunnitellulle sijoittumis-/ rakentamisalueelle ei ole vielä vahvistettua kaavaa, pitää aikaa varata tällöin enemmän. Ole aina yhteydessä yrityksesi sijoittumis- tai rakentamistarpeesta elinkeinopäällikköön, näin pystymme kehittämään yritysalueita yrittäjien tulevaisuuden tarpeeseen.

Yhteystiedot:

Voit ilmoittaa maksutta omistamastasi vapaasta toimitilasta ottamalla yhteyttä elinkeinopäällikkö Pekka Turuseen (pekka.turunen@siilinjarvi.fi / 044 740 1130)

tai kehitysjohtaja Pekka Kauhaseen (pekka.kauhanen@siilinjarvi.fi / puh. 044 740 1102).