Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on innostavaa, helposti omaksuttavaa ja maksutonta neuvontaa, jonka avulla voit saada liikkumisen osaksi arkeasi. Liikuntaneuvonnassa kukaan ei aseta sinulle liikkumisen vaatimuksia, sinä itse päätät. Liikuntaneuvoja kulkee rinnallasi tukien, keskustellen ja yhdessä ratkaisuja etsien. Liikuntaneuvonta on aina yksilöllistä eli etsimme yhdessä sinulle sopivia ratkaisuja.

Neuvonta kestää vuoden, ja sinä aikana käymme yhdessä läpi liikkumisen merkitystä sinun elämässäsi. Kokeilemme myös erilaisia liikkumismuotoja ja käymme läpi ravitsemusta, uniasioita tai muita hyvinvointiisi vaikuttavia tekijöitä. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on, että kokonaisvaltainen hyvinvointisi lisääntyy.  

Liikuntaneuvonnassa tapaat liikuntaneuvojaa kasvotusten ja tapaamisten välillä pidetään yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Voit myös osallistua liikuntakokeiluihin tai liikuntaneuvonta-asiakkaille tarkoitettuihin ryhmiin, joista saat vertaistukea ja joissa pääset liikkumaan hyvässä porukassa, hyvällä fiiliksellä.

Seuranta on osa liikuntaneuvontaa. Sinä asetat tavoitteen itsellesi, ja yhdessä liikuntaneuvojan kanssa seuraatte edistymistäsi. Saat palautetta, keskustelette ja etsitte juuri sinulle sopivia tapoja lisätä liikkumista arkeesi. Palvelu on suunnattu työikäisille.

Varaa aika ensimmäiseen tapaamiseen laittamalla sähköpostia tai soittamalla.

Ai niin kuin ilmaista liikuntaneuvontaa -video

Liikuntaneuvonnan konsultaatiokäynti

Kaipaatko konsultaatioapua liikkumisen aloittamiseen? Joskus mielen päällä voi olla kysymyksiä liikuntaharrastuksen aloittamiseen liittyen, vaikkapa sairauden, leikkauksen tai synnytyksen jälkeen, tai  lääkityksen vaikutuksista liikuntaan. Tavataan kerran tai kahdesti ja käydään läpi miten sinun tilanteesi vaikuttaa liikkumiseen, etsitään apua ja ratkaisuja haasteisiin.

Yhteystiedot

Liikunnanohjaaja, Ttm

Henna Hiisijärvi
044 740 1560
henna.hiisijarvi@siilinjarvi.fi