Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Yrityspalvelut

Tervetuloa Siilinjärvelle, sykkivään pohjoissavolaiseen kasvukuntaan, joka tarjoaa hedelmällisen maaperän yritysten menestykselle.

Siilinjärven strateginen sijainti Kuopion kyljessä ja erinomaisen monipuoliset liikenneyhteydet (VT 5 ja VT 9) ja lentokenttä takaavat sen, että yrityksesi on yhteydessä sekä paikallisiin että kansainvälisiin markkinoihin vaivattomasti ja tehokkaasti.

Siilinjärvi kukoistaa lähes 1500 yrityksen voimin tarjoten monipuolisen ja dynaamisen ympäristön kaikille yrittäjille koosta riippumatta. Kansainvälisestikin tunnetuimpia yrityksiä on kaivos- ja lannoiteteollisuudessa toimiva Yara Suomi Oy. Ei kuitenkaan unohdeta muita alamme huippuja; betoni-, metalli-, rakennus- ja palvelusektorit ovat vahvoja alueellisia pelaajia, joista monet laajentavat toimintaansa myös kansainvälisille markkinoille. Siilinjärvellä on myös alihankintaan liittyviä yrittäjiä – tutustu myös heihin.

Kunnassamme on tarjolla valikoima erilaisia tontteja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin ja ovat hinnaltaan hyvin kilpailukykyisiä, oli kyseessä sitten pienteollisuuden tai suurteollisuus yritys, tai jotain siltä väliltä.

Kunnassamme joustavuus ja ketterä päätöksenteko ovat toimintamme kulmakiviä. Ymmärrämme yritysten tarpeita ja pyrimme tarjoamaan ratkaisuja, jotka tukevat niiden kasvua ja kehitystä.

Koulutusmahdollisuudet Siilinjärvellä ja lähialueella auttavat varmistamaan sen, että yrityksesi pääsee hyödyntämään osaavaa työvoimaa. Lisäksi Siilinjärvi panostaa kiertotalouteen edistämällä kestäviä liiketoimintamalleja ja innovaatioita, jotka tukevat niin ympäristön hyvinvointia kuin yritystenkin kilpailukykyä. Satsaamme tulevaisuuteen – sitä kautta on hyvä ponnistaa!

Satsaamme tulevaisuuteen – sitä kautta on hyvä ponnistaa!

Vuonna 2014 Siilinjärvi kruunattiin Pohjois-Savon Liiton ja Savon Yrittäjien toimesta yrittäjäystävällisimmäksi kunnaksi – tunnustus, joka kuvastaa sitoutumistamme elinvoimaisen yritysympäristön kehittämiseen.

Yrityspalveluiden yhteydenottopyyntö

Haluatko, että meiltä Siilinjärven yrityspalveluista ollaan sinuun yhteydessä? Täytä oheinen yhteydenotto/ajanvarauspyyntölomake, niin otamme sinuun yhteyttä.
Nimi(Pakollinen)
Haluan yhteydenoton(Pakollinen)
elinkeinopäällikkö Pekka Turunen 044 740 1130 pekka.turunen@siilinjarvi.fi