Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Yrityspalvelut

Tervetuloa Siilinjärvelle, sykkivään pohjoissavolaiseen kasvukuntaan, joka tarjoaa hedelmällisen maaperän yritysten menestykselle.

Siilinjärven strateginen sijainti Kuopion kyljessä ja erinomaisen monipuoliset liikenneyhteydet (VT 5 ja VT 9) ja lentokenttä takaavat sen, että yrityksesi on yhteydessä sekä paikallisiin että kansainvälisiin markkinoihin vaivattomasti ja tehokkaasti.

Osallistu kyselyyn ja kerro toiveistasi kunnalle

Olemme sitoutuneet elinvoimaisen yritysympäristön kehittämiseen ja pyydämme nyt apuasi, jotta voimme parantaa palveluamme. Käytämme tämän kyselyn vastauksia yrityspalvelujen jatkokehittämiseen ja kunnan viestinnän kirkastamiseen. 

Pääset kyselyyn tästä linkistä.

Yrityspalvelut esittäytyy

Yrittäjä, olemme täällä Sinua varten. Meihin voi olla yhteydessä mihin tahansa yrittämiseen liittyvässä asiassa ja tulemme mielellämme myös Sinun luoksesi. 

Jokainen yritys ja työpaikka on erittäin tärkeä Siilinjärvelle ja haluamme tukea Sinua työpaikkojen säilyttämisessä ja uusien synnyttämisessä. Yritysten ja työpaikkojen säilyttämiseksi tehtävä työ on kaikkien meidän yhteinen asiamme. 

Siilinjärvi kukoistaa lähes 1500 yrityksen voimin tarjoten monipuolisen ja dynaamisen ympäristön kaikille yrittäjille koosta riippumatta. Kansainvälisestikin tunnetuimpia siilinjärveläisiä yrityksiä on kaivos- ja lannoiteteollisuudessa toimiva Yara Suomi Oy. Ei kuitenkaan unohdeta muita alamme huippuja; betoni-, metalli-, rakennus- ja palvelusektorit ovat vahvoja alueellisia pelaajia, joista monet laajentavat toimintaansa myös kansainvälisille markkinoille. Siilinjärvellä on myös alihankintaan liittyviä yrittäjiä – tutustu myös heihin ja heidän tarjontaansa.

Kunnassamme on tarjolla valikoima erilaisia tontteja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin ja ovat hinnaltaan hyvin kilpailukykyisiä, oli kyseessä sitten pienteollisuuden tai suurteollisuus yritys, tai jotain siltä väliltä. Voit valita sijoittumisen joko Etelä-Siilinjärvelle Rissalan Yrityskylään lentokentän lähelle tai Siilinjärven kuntakeskuksen Radantauksen alueelle VT 5:n varrelle. Molemmissa paikoissa liikenneyhteydet ovat erinomaisia.

Kunnassamme joustavuus ja ketterä päätöksenteko ovat toimintamme kulmakiviä. Ymmärrämme yritysten tarpeita ja pyrimme tarjoamaan ratkaisuja, jotka tukevat niiden kasvua ja kehitystä.

Koulutusmahdollisuudet Siilinjärvellä ja lähialueella auttavat varmistamaan sen, että yrityksesi pääsee hyödyntämään osaavaa työvoimaa. Lisäksi Siilinjärvi panostaa kiertotalouteen edistämällä kestäviä liiketoimintamalleja ja innovaatioita, jotka tukevat niin ympäristön hyvinvointia kuin yritystenkin kilpailukykyä.

Satsaamme tulevaisuuteen – sitä kautta on hyvä ponnistaa!

Pekka Turunen toimii Siilinjärven elinkeinopäällikkönä. Pekan vastuulla on edistää uusien yritysten ja työpaikkojen syntymistä sekä sijoittumista kuntaan sekä kehittää jo Siilinjärvellä toimivien yritysten ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä. 

Petra Ryymin vahvistaa Siilinjärven kunnan yrityspalveluja työllisyys- ja yritysasiantuntijana ja on kaikkien alueen yritysten käytettävissä erityisesti työllistämisen ja oman yrityksen kehittämisen asioissa.

elinkeinopäällikkö Pekka Turunen 044 740 1130 pekka.turunen@siilinjarvi.fi
Työllisyys- ja yritysasiantuntija Petra Ryymin 0447401209 petra.ryymin@siilinjarvi.fi

Yrityspalvelujen yhteydenottopyyntö