Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Liiketoiminnan ja osaamisen kehittäminen

Kuopion seudun Uusyrityskeskus Ry

Monipuolisia palveluja liiketoiminnan osaamiseen ja kehittämiseen sekä yritystoimintaa suunnitteleville, että toimiville yrityksille. Palvelut ovat julkista palvelua, näin olen asiakkaille maksutonta. Kun haluat laajentaa liiketoimintaasi, tai liiketoiminnan kannattavuus askarruttaa, haluaisit palkata uutta työvoimaa, tehdä investointeja, siirtyä palkkatyöstä yrittäjäksi tai rahoitukselle on tarvetta, Uusyrityskeskus auttaa näissä asioissa. Uusyrityskeskus ry toimii myös tiiviissä yhteistyössä muiden julkisten toimijoiden, kuten: ELY-keskuksen, Finnvera Oyj:n, TE-toimiston ja Siilinjärven kunnan ja Kuopion kaupungin kanssa.

https://www.kuopionseudunuusyrityskeskus.fi

 

ELY-keskus

ELY-keskuksesta saa tukea, kun yritys kehittää omaa liiketoimintaansa. ELY-keskus tarjoaa kehittämispalveluita, joiden avulla tähdätään mm. pk-yritysten yritystoiminnan kasvuun ja kehittämiseen, liiketoiminnan ja johtamistaitojen tehostamiseen, teknologian ja innovaatioiden kehittämiseen, henkilöstön ammattitaidon päivittämiseen tai uusien työntekijöiden kouluttamiseen.

https://www.ely-keskus.fi/yrityksen-kehittaminen

 

Pohjois-Savon TE-palvelut

Kokonaisvaltaisia rekrytointipalveluja MessiLive.fi’n avulla vaikuttavuutta rekrytointiin, työtä ja tekijöitä, tukea muuttuviin tilanteisiin muutosturvasta, alkavien yrittäjien starttiraha. Kaikkea tätä tarjoamme yrityksille Pohjois-Savossa.

https://toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-savo/yrityspalvelut

 

Savon Yrittäjät

Parannamme yrittäjän arkea – Savon Yrittäjät tarjoaa yrittäjille koulutuksia sekä neuvontaa. Tällä hetkellä ajankohtaisimmat palvelut ovat: Yritys Oppii ja Menestyy (YOM) ja HelpDesk -puhelinneuvonta.

YOM – Loppuvuoden digikoulutukset täysin ilmaiseksi. Tutustu palveluu

HelpDesk. Tutustu palveluun

HelpDesk -palvelun kautta saat matalan kynnyksen puhelinneuvontaa. Palvelu koostuu kolmesta osa-alueesta – 1. Akuuttineuvonta, 2.Yritysjärjestelyt ja 3. Liiketoiminnan Kehittäminen.

Palvelu on täysin maksuton ja sinun tarvitsee ainoastaan täyttää palvelutilauslomake ja odottaa asiantuntijan yhteydenottoa.

Tee palvelupyyntö

 

MTK Pohjois-Savo

Menestyäkseen yritystoiminnassaan maatalous-, maaseutu- ja metsäyritykset tarvitsevat eri aihepiireistä ajankohtaista tietoa. MTK tarjoaa jäsenilleen erilaisia ammattiin liittyviä tilaisuuksia ja koulutusta. Lisäksi jäsenet saavat neuvontaa ja asiantuntijoiden apua. Tarjolla on apua tukiasioissa (esim. EU-avustajat), veroasioissa (esim. Veropuhelin), lakiasioissa (esim. MTK:n lakipalvelu), sosiaaliturva-asioissa ja työnantaja-asioissa. Maanomistajien Arviointikeskuksen palvelut ovat käytettävissä jäsenhintaan.

https://pohjois-savo.mtk.fi/

 

Pro Agria Itä-Suomi

Tarjoaa palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Tuotamme jäsenillemme ja asiakkaillemme palveluja, joista saa mahdollisimman paljon lisäarvoa, laatua, kilpailukykyä ja kannattavuutta. Toimintatapamme on kumppanuus yhtymän jäsenten ja niiden asiakkaiden kanssa.

Maaseutuyritysten aloittamiseen, kehittämiseen ja omistajanvaihdoksiin liittyvät monialaiset asiantuntijapalvelut.

https://ita-suomi.proagria.fi/

 

Sakky

Yrittäjän ammattitutkinnossa on omat osaamisalansa niin yritystoiminnan aloittamista ja käynnistämistä suunnittelevalle, kuin yritystoiminnan kehittämiseen tähtäävälle. Tutkinto soveltuu hyvin myös sivutoimisille yrittäjille, maatalousyrittäjille ja franchising yrittäjille ja sitä voi hyödyntää myös omistajanvaihdostilanteissa. Yrittäjän ammattitutkinto on toimivan tai toimintaansa aloittavan yrittäjän tehokas kehittämistyökalu.

https://sakky.fi/fi/koulutukset/yrittajan-ammattitutkinto-150-osp-kuopio