Takaisin etusivulle

Liikuntapaikat

Monipuolinen ja kattava liikuntapaikkaverkosto tarjoaa hyvät mahdollisuudet niin omaehtoiseen liikkumiseen kuin myös aktiiviseen seuratoimintaan. Valtaosa liikuntapaikoista ja -tiloista ovat kunnallisia. Näiden ylläpito ja tilavaraukset tapahtuvat liikuntatoimiston kautta.

Paikkakunnan lajitarjonnan monipuolisuus korostuu urheiluseurojen ylläpitämien erikoislajien liikuntapaikkojen sekä Siilinjärvellä toimivien liikuntayritysten kautta.

Tarkempia tietoja liikuntapaikoista löydät liikuntapaikkaluettelosta.

 

Muutoksia liikuntapaikkojen käyttöön 14.5 alkaen

Ulkoliikuntapaikat ovat tästä päivästä lähtien taas myös urheiluseurojen harjoituskäytössä. Seuroille on jaettu käyttövuorot jotka ajoittuvat pääsääntöisesti arkipäivinä klo 17.00 – 21.30, kaikki tekonurmet ovat aktiivisessa harjoituskäytössä myös viikonloppuisin ainakin voimassa olevien kokoontumisrajoituksien ajan. Myönnetyt harjoitusvuorot, otteluvaraukset ja muut tapahtumat eri kentillämme tulevat näkymään varauskalentereissa osoitteessa

https://juliusvaraus.fi/…/juli…/public/unitsAndTargets.jspx…

Varauksia ryhdytään syöttämään kun sarjojen otteluohjelmat järjestäjien toimesta vahvistetaan.
Kaikilla ulkoliikuntapaikoilla noudatetaan seuraavia ohjeita:
– ulkoliikuntapaikoilla noudatetaan edelleen 10 hengen kokoontumisrajoituksia. Suuremmilla liikuntapaikoilla (jalkapallokentät, pesäpallokentät, yleisurheilukentät ym. vastaavilla alueilla) voi samanaikaisesti olla yhteensä enintään 30 henkilöä. Tällöinkin tulee olla jakaantuneena enintään 10 henkilön ryhmiin jakaantuneina ja toimia siten ettei lähikontakteja synny.
– pukukoppien käyttö on kielletty toukokuun loppuun saakka.
– kaikessa toiminnassa tulee noudattaa muita voimassa olevia linjauksia ja THL:n antamia ohjeita.

Seuratoiminnan jatkumisen mahdollistamiseksi suuremmat ulkoliikuntapaikat ovat harjoitusvuorojen ajan varattu urheiluseurojen käyttöön. Tämä tehdään sen vuoksi, että toiminnassa pystytään noudattamaan yllä lueteltuja ohjeita ja määräyksiä.

 

Yhteystiedot

kenttämestari
Matti Kolehmainen
044 740 1316

liikuntatoimenjohtaja
Timo Hyötyläinen
044 740 1314

etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi