Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Kuntosalit

Virkistyskylpylä Fontanellassa on kaksi monipuolista kuntosalia: alakerran kuntosalilla on Technogymin kuntosalilaitteet sekä irtopainoja ja levytankoja vapaapainoharjoitteluun. Yläkerran Easy-line kuntosalin laiteissa on hydraulinen kaksisuuntainen vastus. Mahdollisuus ryhmäliikuntaan sekä yksilölliseen kuntosalin käyttöön.

Kylpylähotelli Kunnonpaikan yhteydessä on neljä kuntosalia, mm. Matrix-laitteilla varustettu sali, irtopainoilla varustettu voimanostopainotteinen sali sekä Cross-sali, jossa on vapaita painoja, kahvakuulia jne. Myös ryhmäliikuntatunteja tarjolla.

Kuntokeskus Pyramidi sijaitsee Vuorelassa osoitteessa Vänrikintie 4. Avainkortilla pääsee kuntoilemaan joka päivä klo 5.00-23.00. Kuntoilla voi klo 24.00 asti.

Fressi24 Siilinjärvi, Kuiluntie 10. Avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä.

Harjamäki MOVE kuntosali tarjoaa treenipaikan omaa tilaa ja rauhaa rakastavalle liikkujalle. Kuntosali sijaitsee INNOCUM Yrityskeskuksen S3-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Siilinjärven Ponnistus ry:n vuokraamissa tiloissa Mäntytie 2:ssa toimii kuntoilu- ja voimailusali. Tarjolla jokaiselle soveltuvat harjoitus-ajat, edulliset kausi- ja kuukausimaksut. Yhdyshenkilö Esa Vinni puh.0400 419 427.

Tuplajäät Oy  Jäähallin yhteydessä sijaitseva kuntosali.

Siilinjärven fysikaalisen hoitolan kuntosali sijaitsee osoitteessa
Kasurilantie 6. Yhteydet puh. 017 462 4114.

Crossfit Siilinjärvi sijaitsee Vesijärvellä osoitteessa Mäntytie 2. Tarjoamme asiakkaillemme valmennettuja tunteja viikon jokaisena päivänä. WODeja (Workout of the day/päivän harjoitus) tarjoamme viitenä päivänä viikossa aamuin illoin. Ohjelmoinnissamme on kaksi lepopäivää (torstai ja sunnuntai), jolloin salin tilat sekä valmentajien ammattitaito ovat myös käytössäsi. Näiden lisäksi tarjoamme lukukauden mittaisia harjoituskokonaisuuksia eri ikäisille lapsille eskari-ikäisistä teini-ikäisiin asti. Jäsenillämme on mahdollisuus omatoimiharjoitteluun 5:30 – 23:00 välisenä aikana myös ohjattujen tuntien ulkopuolella.

CrossFit Liiteri Teollisuustie 8, Siilinjärvi. Tarjoamme CrossFittiä. Liiterin ohjelmointi on ammattitaitoista ja monipuolista, laadukasta ja tehokasta, sisältäen painonnostoa, voimaharjoittelua, peruskuntoharjoittelua, voimistelua, taitoharjoittelua sekä korkean intensiteetin harjoituksia. Filosofiamme on tehdä asioita yhdessä ja ilolla, oppien uutta ja riemuiten kaikkien onnistumisista riippumatta taustoista tai tavoitteista. Liiterissä me ollaan kaikki samalla puolella.

Kuntosali Pumppaamo, Isoharjantie 4, rakennus S3, INNOCUM, Siilinjärvi. Tervetuloa Pumppaamoon! Tavoitteenamme on luoda matalan kynnyksen liikuntapaikka missä voit vahvistaa lihaksia kuntosalilaitteilla,  mättää nyrkkeilysäkkiä, painia tatamilla tai pelata kaverin kanssa pingistä.

Fontanella 
Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Kuntokeskus Pyramidi
Tuplajäät
Fressi24
Harjamäki Move
Siilinjärven Ponnistus
Siilinjärven fysikaalinen hoitola

Crossfit Siilinjärvi

CrossFit Liiteri

Pumppaamo