Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Kuntosalit

Virkistyskylpylä Fontanellassa on kaksi monipuolista kuntosalia: alakerran kuntosalilla on Technogymin kuntosalilaitteet sekä irtopainoja ja levytankoja vapaapainoharjoitteluun. Yläkerran Easy-line kuntosalin laiteissa on hydraulinen kaksisuuntainen vastus. Mahdollisuus ryhmäliikuntaan sekä yksilölliseen kuntosalin käyttöön.

Kylpylähotelli Kunnonpaikan yhteydessä on kolme kuntosalia: Esteetön sali HUR-paineilmalaitteilla, Matrix-laitteilla varustettu sali sekä irtopainoilla varustettu voimanostopainotteinen sali. Myös ryhmäliikuntatunteja tarjolla.

Ole.fit,  koko kansan liikuntakeskus Vuorelassa, Vänrikintie 4, avattu tammikuussa 2019. Liikuntakeskuksessa PRECOR kuntosalilaitteet. Ole.fit tarjoaa myös ryhmäliikuntatunteja. ”Suljettu”

Fressi24 Siilinjärvi, Kuiluntie 10. Avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä.

Harjamäki MOVE kuntosali tarjoaa treenipaikan omaa tilaa ja rauhaa rakastavalleliikkujalle. Kuntosali sijaitsee INNOCUM Yrityskeskuksen S3-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Siilinjärven Ponnistus ry:n vuokraamissa tiloissa Mäntytie 2:ssa toimii kuntoilu- ja voimailusali. Tarjolla jokaiselle soveltuvat harjoitus-ajat, edulliset kausi- ja kuukausimaksut. Yhdyshenkilö Kari Lappalainen puh. 0400 678 481

Tuplajäät Oy  Jäähallin yhteydessä sijaitseva kuntosali.

Siilinjärven fysikaalisen hoitolan kuntosali sijaitsee osoitteessa
Toritie 8. Yhteydet puh. 017 462 4114.

Fontanella 
Kylpylähotelli Kunnonpaikka
FIT Vuorela
Tuplajäät
Fressi24
Harjamäki Move