Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Kuntosalit

Virkistyskylpylä Fontanellassa on kaksi monipuolista kuntosalia: alakerran kuntosalilla on Technogymin kuntosalilaitteet sekä irtopainoja ja levytankoja vapaapainoharjoitteluun. Yläkerran Easy-line kuntosalin laiteissa on hydraulinen kaksisuuntainen vastus. Mahdollisuus ryhmäliikuntaan sekä yksilölliseen kuntosalin käyttöön.

Kylpylähotelli Kunnonpaikan yhteydessä on neljä kuntosalia, mm. Matrix-laitteilla varustettu sali, irtopainoilla varustettu voimanostopainotteinen sali sekä Cross-sali, jossa on vapaita painoja, kahvakuulia jne. Myös ryhmäliikuntatunteja tarjolla.

Kuntokeskus Pyramidi sijaitsee Vuorelassa osoitteessa Vänrikintie 4. Avainkortilla pääsee kuntoilemaan joka päivä klo 5.00-23.00. Kuntoilla voi klo 24.00 asti.

Fressi24 Siilinjärvi, Kuiluntie 10. Avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä.

Harjamäki MOVE kuntosali tarjoaa treenipaikan omaa tilaa ja rauhaa rakastavalleliikkujalle. Kuntosali sijaitsee INNOCUM Yrityskeskuksen S3-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Siilinjärven Ponnistus ry:n vuokraamissa tiloissa Mäntytie 2:ssa toimii kuntoilu- ja voimailusali. Tarjolla jokaiselle soveltuvat harjoitus-ajat, edulliset kausi- ja kuukausimaksut. Yhdyshenkilö Esa Vinni puh.0400 419 427.

Tuplajäät Oy  Jäähallin yhteydessä sijaitseva kuntosali.

Siilinjärven fysikaalisen hoitolan kuntosali sijaitsee osoitteessa
Kasurilantie 6. Yhteydet puh. 017 462 4114.

Fontanella 
Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Kuntokeskus Pyramidi
Tuplajäät
Fressi24
Harjamäki Move
Siilinjärven Ponnistus
Siilinjärven fysikaalinen hoitola