Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Uimarannat

Kesällä suosituin uimaranta on Siilinlahdella. Siilinlahden rantauimalassa on pukukopit + wc:t , laaja laiturialue + hyppytorni ja lasten leikkipaikkoja. Samassa yhteydessä toimii talvisin avantouinti.

Etelä-Siilinjärvellä yleisenä uimapaikkana suosituin on Simpan uimaranta, jossa on pukeutumissuoja, WC ja laituri. Talvisin siellä on avantouintipaikka.

Lisäksi on 20 kpl paikallisia uimapaikkoja, joissa osassa pukukoppi ja laituri: Leppäkaarre, Ahmonlampi, Sulkava, Kuuslahti, Heinämäki, Iso-Varpanen, Saarisen järvi, Pöljän museon ranta, Kaleton, Väänälänranta, Vuorela koulun ranta, Simpan ranta, Jälä-Toivala, Karpjärvi, Jännevirta, Honka-Jälä, Hökönen, Pyylampi, Pennasenlampi, Pehkonen.

Uimarantaluettelo-Siilinjrvi-2017

Uimarantojen vedenlaatu

Vedenlaadun seurannan hoitaa ympäristötoimisto.

Siilinlahden rantauimalassa avantouintitoiminnasta vastaa Siilin Latu ry, jonka kautta on vuokrattavissa avaimia huoltorakennukseen. Rakennuksessa on lämpimät pukeutumistilat ja WC. Pukukoppien kunnostus on menossa ja kopit valmistuvat marraskuun puolivälissä.

Avaimien vuokrausta hoitaa Urpo Häkkinen puh. 044 210 3315 25,00 € ei jäsenet
15,00 € jäsenet
20,00 € perhemaksu

Keskustassa toinen avantouintipaikka on Kanavatien päässä, senkin toimintaa ylläpitää Siilin Latu.

Vuorelassa Simpan rannan avantouintipaikan hoidosta ja avainten vuokrauksesta vastaa Vuorelan Kunto ry.

Sauna lämpiää maanantaisin ja torstaisin klo 16-21.

Kausimaksu on 50 €

Avannon ylläpidon vastuuhenkilö: Risto Loponen puh. 044 329 9151

Avaimia luovuttaa ja vastaanottaa Pirkko Savolainen puh. 0400 918 044. Avainpantti 10 €, joka maksetaan takaisin avaimen palautuksen yhteydessä.