Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Pysäköinninvalvonta

Pysäköintiä koskevien säännösten ja määräysten noudattamista valvovat pysäköinnintarkastajat. Virheellisestä pysäköinnistä pysäköinnintarkastajat voivat antaa pysäköintivirhemaksun.

Siilinjärvellä voimassa olevan maksun suuruus on 1.7.2020 alkaen 40 euroa. Pysäköintivirhemaksuun tyytymätön asiakas voi saattaa asian edelleen pysäköinninvalvojan käsiteltäväksi. Siilinjärvellä ja Kuopion kaupungilla on yhteinen pysäköinninvalvoja osoitteessa Suokatu 42 (valtuusto- ja virastotalo). Oikaisuvaatimuksen tekeminen onnistuu helposti verkossa  tai kunnantalolla vahtimestarilta saatavalla lomakkeella.

Siilinjärvellä on ilmainen pysäköinti, mutta sitä rajoitetaan aikarajoituksin.  Lainsäädännön mukaan pysäköintipaikalla, jossa on aikarajoitus, on saapumisaika ilmoitettava tuulilasilta selkeästi havaittavalla tavalla. Siilinjärven pysäköinninvalvonta suosittelee edelleen digitaalisen- tai manuaalisen pysäköintikiekon käyttöä. Tällä järjestelyllä aikaan saadaan kaikille tasapuoliset asiointimahdollisuudet.

Lisätietoja saa Kuopion kaupungin pysäköinninvalvonnasta.

Siilinjärven pysäköinninvalvonnan asiakaspalvelu

Kuopion kaupunki
Suokatu 42

Pysäköinninvalvonta
017 185 034 (ark. 9-14)

pysakoinninvalvonta@kuopio.fi
www.kuopio.fi/pysakointi