Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Ahmon koulun oppilaskunnan hallitus Yritys Hyvä -kilpailun voittoon

21.4.2023

Siilinjärven Ahmon koulun oppilaskunnan hallitus on brändityöllään yksi valtakunnallisen Yritys Hyvä -kilpailun voittajista.

Yritys Hyvä on lapsille ja nuorille suunnattu kilpailu, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Yritys Hyvä -kilpailu on yksi arvostetuimpia valtakunnallisia kilpailuja nuorille ja tänä vuonna kilpailuun tuli 430 työtä 1107 osallistujalta. Palkintona voittajille on 700 euroa ja matkat Helsinkiin Linnanmäelle palkintojuhlaan.

Ahmon koulun oppilaskunnan hallitus osallistui kilpailuun brändityöllä, joka koostui kolmesta osasta: Ahmon koululle tehdystä brändikirjasta ja uudesta brändistä, videosta sekä brändäysprosessin kuvauksesta.

– Kilpailutehtävässä oli tietysti kovasti tekemistä, mutta oppilaskunnan hallituksen yhteistyö on toiminut loistavasti. Jokainen pääsi loistamaan omilla vahvuuksillaan, eikä mitään ideoita hylätty. Tämä oli meille kaikille aivan ainutkertaista oppimista. Siilinjärven kunta on juuri uudistanut oman brändinsä, joten meillä oli mahtava tilaisuus siinä peesissä opetella brändäämistä, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, oppilaskunnan ohjaaja Sanna Paltemaa kertoo.

Ahmon koulun oppilaskunnan hallituksen tekemä video.

Yritys hyvä -kilpailun järjestäjinä toimivat Kehittämiskeskus Opinkirjo ja Yksityisyrittäjäin Säätiö yhdessä Äidinkielen opettajain liiton, Taloudellinen Tiedotustoimisto TAT:n ja muiden yrittäjyyttä tukevien tahojen ja opetusalan järjestöjen kanssa.