Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Pyöreälahti

Alue on uusimpia sijoittumisalueita yrityksille Siilinjärvellä ja se sijaitsee Vuorelan asuin- ja palvelualueesta noin 2,5 kilometriä Siilinjärven keskustan suuntaan. Alue rajoittuu Iso-Jäläjärven rantaan ja alueen vieressä kulkee vanha viitostie. Kulkuyhteydet ovat hyvät myös julkisen liikenteen osalta, alue on helppo saavuttaa ja sinne on hyvä kulkea.

Pyöreälahden alueella voidaan yhdistää erinomaisesti asuminen ja yrittäminen. Myös muulle elämiselle on erinomaiset mahdollisuudet lähellä olevien palveluiden, harrastusmahdollisuuksien sekä luonnon osalta.

Alueelle soveltuvia toimialoja ovat kaikki sellaiset toimialat, jotka mahdollistavat harmonisen asumisen, elämisen ja yrittämisen yhteensovittamisen. Näitä ovat mm. parturi-kampaamo-, taksi ja kuljetuspalvelut, suunnittelu- ja konsultaatiopalvelut sekä muut toimialat jotka eivät kuormita asumisen viihtyvyyttä esimerkiksi ulospäin syntyvällä melulla. Rakennuspaikoille voidaan yhdistää erillinen rakentaminen asumiselle ja tarvittavalle yritystoiminnalle.