Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Pyöreälahti

Alue on uusimpia sijoittumisalueita yrityksille Siilinjärvellä ja sijaitsee Vuorelan asuin- ja palvelualueesta noin 2,5 kilometriä Siilinjärven keskustan suuntaan, johon matkaa on 9 kilometriä. Alue rajoittuu Iso-Jälä järven rantaan ja alueen vieressä kulkee vanha viitostie. Kulkuyhteydet ovat hyvät myös julkisen liikenteen osalta, alue on helppo saavuttaa ja sinne on hyvä kulkea.

Pyöreälahden alueella voidaan yhdistää erinomaisesti asumisen ja yrittämisen kombinaatio, johon myös muulle elämiselle on erinomaiset mahdollisuudet lähellä olevien palveluiden, harrastusmahdollisuuksien sekä luonnon osalta.

Alueelle soveltuvia toimialoja ovat kaikki sellaiset toimialat, jotka mahdollistavat harmonisen asumisen, elämisen ja yrittämisen yhteensovittamisen. Näitä ovat esimerkin omaisesti: parturi-kampaamo-, taksi ja kuljetuspalvelut, suunnittelu- ja konsultaatio palvelut sekä muut toimialat jotka eivät kuormita asumisen viihtyvyyttä. Rakennuspaikoille voidaan yhdistää erillinen rakentaminen asumiselle ja tarvittavalle yritystoiminnalle.