Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Tennis- ja padelkentät

Tennis

Ahmon urheilualueella on kaksi punamurskepintaista ja yksi asfalttikenttä kuntalaisten käytettävissä. Tenniskentällä viikoittainen vakiovuoro on maksullinen ja varauksen voi tehdä liikuntatoimistosta. Muulloin vuoro vaihtuu aina tasatunneilta mikäli uusia pelaajia on odottamassa vuoroaan.

Tarinaharjun sairaalan alueella on yksi asfalttipintainen kenttä.

Harjamäen alueella on yksi asfalttipintainen tenniskenttä (pohjan kunto välttävä). Samalla alueella pieni asfalttipintainen kenttä sählyn pelaamiseen.

Vuorelan koulun viereisessä kaukalossa on yksi asvalttipintainen (plexipave) tenniskenttä, kolme pickleball kenttää ja katukoripallo kentät.

Padel

Vuorelan liikunta-alueella (Rinnepolku 1) on yksi padel-kenttä. Padel-kentän varaus tapahtuu Siilinjärven kunnan Julius-varausjärjestelmässä.

(Googleen hakusana: julius Siilinjärvi)

-> Ulkokentät -> Vuorela padel -> klikkaa haluamaasi vuoron aloitusaikaa ja tee varaus

Varausjärjestelmän käyttö vaatii rekisteröitymisen ensimmäisellä kerralla, jolloin asiakas luo itselleen käyttäjäprofiilin.

Kentälle voi varata tunnin peliaikoja ma – su klo 7.00 – 22.00. Yhden peliryhmän max varausaika on 2 tuntia. Vuoroja pystyy varaamaan 8 päivää ennen vuoron ajankohtaa.
Padel-kentän käyttömaksu on 13 € / tunti. Maksu tapahtuu varauksen yhteydessä verkkomaksuna.

Padel-kentästä vastaa Siilinjärven kunnan liikuntapalvelut
puh. 044 740 1364 tai 044 740 1314

Padel ja pickleball välineitä on lainattavissa Vuorelan kirjastosta kirjaston aukioloaikojen puitteissa (huom. myös palautus aukioloajan sisällä), Vuorelan kirjasto on avoinna maanantaisin 12.00 – 18.00 ja tiistai – perjantai klo 9.00 – 15.00. Välineet tulee palauttaa heti käytön jälkeen, laina-aika=peliaika. Omatoimikirjaston asiakkaat voivat lainata välineitä myös omatoimiajan puitteissa.