Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Tennis- ja padelkentät

Tennis

Ahmon tenniskenttien vuorojen varaaminen

Ahmon urheilualueella on kaksi punamurskepintaista ja yksi asfalttikenttä. Ahmon tenniskentille ei myönnetä kesäkaudelle 2024 vakiovuoroja. Tenniskenttien varaus muuttuu sähköisen Julius-varauskalenterin kautta tapahtuvaksi. Vuoroja voi varata 8 vuorokautta ennakkoon, vuoromaksu on 6 € / tunti. Vuorojen varaaminen edellyttää rekisteröitymistä Julius-järjestelmään. Käyttäjäprofiilin luomisen jälkeen pääsette varaamaan vuoroja. Vuoron maksaminen tapahtuu vuoron varauksen yhteydessä.

Kentälle voi varata tunnin peliaikoja ma – pe 7.00 – 22.00, la – su 9.00 – 22.00.

Yhden peliryhmän max varausaika 2 h.

Varausten väliin ei tule jättää puolentunnin aukkoja, jotta kentät saadaan mahdollisimman tehokkaasti käyttöön.

Muutoksen tavoitteena on nostaa kenttien käyttöastetta ja tarjota aiempaa laajemmalle joukolle mahdollisuus kenttien käyttöön.

Julius-varausjärjestelmän käyttöohje:

Kirjoita hakupalveluun hakusana: julius Siilinjärvi

Valitse: Ulkokentät –>Ahmon tenniskentät –>klikkaa haluamasi kenttä ja sieltä vapaa klo aika ja tee varaus

Lisätietoja: Liikuntapalvelut 044 7401360 / 044 7401314

************************ 

Harjamäen ja Tarinaharjun asfalttikentät ja Vuorelan kaukalon asfaltti (plexipave pinta) kentät ovat maksuttomia ja käytössä ilman vuorojen varausta.

Tarinaharjun sairaalan alueella on yksi asfalttipintainen kenttä.

Harjamäen alueella on yksi asfalttipintainen tenniskenttä (pohjan kunto välttävä). Samalla alueella pieni asfalttipintainen kenttä sählyn pelaamiseen.

Vuorelan koulun viereisessä kaukalossa on yksi asvalttipintainen (plexipave) tenniskenttä, kolme pickleball kenttää ja katukoripallo kentät.

Padel

Vuorelan liikunta-alueella (Rinnepolku 1) on yksi padel-kenttä. Padel-kentän varaus tapahtuu Siilinjärven kunnan Julius-varausjärjestelmässä.

(Googleen hakusana: julius Siilinjärvi)

-> Ulkokentät -> Vuorela padel -> klikkaa haluamaasi vuoron aloitusaikaa ja tee varaus

Varausjärjestelmän käyttö vaatii rekisteröitymisen ensimmäisellä kerralla, jolloin asiakas luo itselleen käyttäjäprofiilin.

Kentälle voi varata tunnin peliaikoja ma – su klo 7.00 – 22.00. Yhden peliryhmän max varausaika on 2 tuntia. Vuoroja pystyy varaamaan 8 päivää ennen vuoron ajankohtaa.
Padel-kentän käyttömaksu on 14 € / tunti. Maksu tapahtuu varauksen yhteydessä verkkomaksuna.

Padel-kentästä vastaa Siilinjärven kunnan liikuntapalvelut
puh. 044 740 1364 tai 044 740 1314

Padel ja pickleball välineitä on lainattavissa Vuorelan kirjastosta kirjaston aukioloaikojen puitteissa (huom. myös palautus aukioloajan sisällä), Vuorelan kirjasto on avoinna maanantaisin 12.00 – 18.00 ja tiistai – perjantai klo 9.00 – 15.00. Välineet tulee palauttaa heti käytön jälkeen, laina-aika=peliaika. Omatoimikirjaston asiakkaat voivat lainata välineitä myös omatoimiajan puitteissa.