Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Asioi verkossa

Osa palveluista vaatii käyttäjän Suomi.fi tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Terveyspalvelut

Maanantaista 16.11.2020 alkaen COVID-19 -näytteet otetaan kunnantalon (Kasurilantie 1) etupihalla sijaitsevassa sinisessä kontissa. Näytteenoton hoitaa Itä-Suomen laboratoriokeskus, Islab.

Karttalinkki

Korona ajanvaraus

Näytteenoton ajanvarausnumero on sama kuin terveyskeskusten vastaanottopalvelujen ajanvarausnumerot: Siilinjärvi 017 402 219 ja Vuorela 017 402 407 ma-pe klo 8.-10.00.

Ajan näytteenottoon voit varata myös nettiajanvarauksemme kautta. Lasten näytteenottoaika tulee varata aina soittamalla yllä oleviin ajanvarausnumeroihin. Vanhemmat eivät voi varata omalla nimellään lapselle aikaa näytteenottoon.
Negatiivisista tuloksista tulee ilmoitus tekstiviestillä. Tuloksen voit myös katsoa omakannasta, kirjautumalla verkkopankkitunnuksilla. Positiivisista tuloksista soitamme aina terveyskeskuksesta. Tulosta odottaessa tulee olla karanteeninomaisissa olosuhteissa.
Arkisin kello 13–20 ja viikonloppuisin kello 10–18 koronatestejä otetaan KYSin testauspisteessä. Huomioithan kuitenkin, että piste palvelee kaikkia Pohjois-Savon alueella olevia vain silloin, kun omalla terveysasemalla ei ole koronatestausta. Varaa testiin aika numerosta 044 711 3013. Puhelimessa saat ohjeellisen testausajan ja ohjeet testiin saapumiseen.

Influenssarokotus

Tästä voitte varata ajan aikuisen influenssarokotukseen. Rokotusajan pituus on 5 min ja mahdollistaa vain yhden henkilön rokottamisen eli jokaiselle rokotettavalle tulee varata oma aika.

Ajanvarauksen yhteydessä saatte rokottajan numeron, joka toimii myös huonenumerona. Ottakaa numero ylös itsellenne.

Varaattehan rokotusajan rokotukseen tulevan henkilön tiedoilla.

Tätä kautta ei voi varata rokotusaikaa lapsille. Lapsien ja perheiden rokotusajanvaraus tapahtuu neuvolan ja kouluterveydenhuollon omien terveydenhoitajien kautta puhelimitse.

Influenssarokotus

Hoitajan vastaanotto

Voit varata sähköisesti ajan hoitajan vastaanotolle ( injektiot, korvahuuhtelu, ompeleiden/hakasten poistot). Vastaanotto on pituudeltaan 30min.

Vanhemmat EI VOI varata lapsille omalla nimellään vastaanottoaikaa, lasten vastaanottoajat toistaiseksi VAIN ajanvarauksen kautta.

Hoitajan vastaanoton ajanvaraus

Yhteydenottopyyntö Siilinjärven terveyskeskuksen vastaanotolle

Sähköinen ajanvarauspyyntö vastaanotolle 24H

Äitiys- ja perhesuunnitteluneuvola

Kohdunkaulan syöpää ehkäisevään seulontaan kutsutaan vuosittain kaikki 30- 65-vuotiaat naiset 5 vuoden välein syntymävuoden perusteella. Papa-näytteen otto useammin kuin viiden vuoden välein ei ole tarpeellista, mikäli näytteiden tulokset ovat olleet normaaleja.

Otamme näytteitä koko kalenterivuoden ajan. Saat kutsukirjeen, jossa on ohjeet ajanvaraamisesta Hyvinvointineuvolaan puhelimella tai sähköisesti.

Näytteen vastaus ilmoitetaan sinulle henkilökohtaisesti kirjeellä. Mikäli irtosolunäytteestä löytyy lieväasteisia solumuutoksia, saat seuraavan seulontakutsun 1-2 vuoden kuluttua.

PAPA ajanvaraus

Suunterveydenhuolto

Ajanvarausjärjestelmän kautta voi siirtää ja peruuttaa olemassa olevia hammashuollon ajanvarauksia.

Linkki palveluun: https://hitportal.fi/hitportal/siilinjarvi/user/login.htm

Laboratorio

Nettiajanvaraus linkistä http://www.islab.fi/ajanvaraus
veri-, virtsa- ja glukoosikoe (sokerirasitus)

Suomi.fi

Suomi.fi -viestit on tietoturvallinen viestintäkanava palvelun rekisteröityneen käyttäjän ja kunnan viranomaisen välillä. Rekisteröinti ja kirjautuminen voidaan tehdä alla olevan linkin kautta.

Kirjasto

Aineistohaku, lainojen uusinta ja varausten teko tapahtuu Siilinjärven kirjaston verkkokirjasto Siili-Finnassa osoitteessa https://siilinjarvenkirjasto.finna.fi. Sieltä löytyvät myös kirjaston tapahtumat, palvelut ja lukuvinkit!

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuksen sähköiset palvelut uusille asiakkaille

Varhaiskasvatuksen sähköiset palvelut asiakasperheille
(Kirjautuminen suomi.fi -tunnistautumisella)

Kirjaudu tästä Muksunettiin suomi.fi-tunnistautumisella