Hyppää sisältöön
90% 95% 100% 110% 120% Tekstin koko
Takaisin etusivulle

Hoitoaikojen ilmoittaminen

Huoltajat ilmoittavat kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevien lastensa suunnitellut hoitoajat sekä etukäteen tiedossa olevat poissaolot helpolla tavalla TietoEdun -mobiilisovelluksella tai web versiolla. Lapsen viralliset huoltajat voivat käyttää TietoEdua.

Huoltajat ilmoittavat lastensa hoitoajat hoitoviikkoa edeltävään maanantaihin klo 24.00 mennessä.

Huom! Siilinjärven varhaiskasvatus ei tämän jälkeen enää vastaanota paperisia tai sähköpostitse tehtyjä lasten hoitoaikavarauksia tai ennalta tiedossa olevia poissaoloilmoituksia.

Mikäli huoltajilla on ongelmia ilmoittaa hoitoaikoja TietoEdun kautta, ottakaa yhteyttä asiakastukeen joko sähköpostilla varhaiskasvatus@siilinjarvi.fi tai puhelimitse 044 740 1963. Muistathan huolehtia, että sinulla on TietoEdu-sovelluksen viimeisin versio käytössä.
(Tällä hetkellä IOS-laitteissa versio 3.0.1  ja Android-laitteissa 1.6.0)

Ilmoitettuja hoitoaikavarauksia ei voi muuttaa lukitusajan sisällä. Sovellus lukitaan maanantaina klo 24.00, johon mennessä ilmoitetaan seuraavan viikon hoitoajat. Lukitusajan sisällä tapahtuvat äkilliset poissaolot voit ilmoittaa Tietoedun avulla, mikäli sairauspoissaolon syy tartuntatauti on syytä ilmoittaa siitä edelleen puhelimitse lapsen varhaiskasvatuspaikkaan.

Huoltajien ilmoittamat hoitoajat ja mahdollisesti niihin tehdyt muutokset välittyvät varhaiskasvatuspaikkaan ajantasaisesti ja ovat henkilöstön oikea-aikaisen työvuorosuunnittelun kannalta välttämättömiä.

Huoltajat voivat ilmoittaa hoitoajat jopa puoleksi vuodeksi eteenpäin ja hoitoajat voi kopioida usealle viikolle sekä samoin myös muille hoidossa oleville sisaruksille. Mikäli lapsella on rinnakkainen sijoitus toiseen yksikköön/ryhmään, voi huoltaja ilmoittaa sovelluksen avulla hoitoajat myös sinne, valitsemalla valikosta ensin sijoituspaikan.

Lisäksi

  • Sovelluksen kautta huoltajat voivat seurata ajantasaisesti lapselle varattuja hoitoaikoja sekä toteutuneita hoitoaikoja.
  • Varhaiskasvatuksen tiedottaminen tapahtuu TietoEdun välityksellä (muista sallia ilmoitukset TietoEdusta)
  • Loma-aikojen kyselyt tehdään TietoEdussa
  • Huoltaja voi tarkastaa ja muokata yhteystietonsa
  • Huoltaja voi ilmoittaa lapsen äkilliset poissaolot
  • Huoltaja voi ilmoittaa varahakijan ja hänen puhelinnumeron
  • Sovelluksesta löydät päävalikon alta ohjeet, joissa kerrotaan eri toiminnoista (ohjeet ovat myös englanniksi)
  • Asetuksista voi valita kieleksi suomen, ruotsin tai englannin

Tieto Edun mobiiliversiota voi käyttää Android- ja IOS- laitteissa ja web-version käyttöön suosittelemme joko Chrome tai Firefox selainta.

Mobiilisovellus

Hoitoaikasovellus löytyy sovelluskaupasta (Google Play / Applen App Store) hakemalla nimellä Tieto Edu.

Mobiilisovelluksessa on 28 vrk kestävä pitkä kirjautumisaika, mikäli et kirjaudu ulos.

Web versio (tuetut selaimet Chrome ja Firefox)

Ilmoita hoitoajat/poissaolot webin kautta

Sekä mobiilisovellus että webversio käyttävät kirjautumisessa Suomi.fi -tunnistautumista eli kirjautumiseen tarvitaan, joko pankkitunnukset tai mobiilitunnistautuminen.

(Huom. Nordean tunnuslukusovellus kannattaa ensin avata taustalle ja sen jälkeen avata vasta TietoEdu)

Ohjeita TietoEdun käyttöön huoltajille