Takaisin etusivulle

Hoitoaikojen ilmoittaminen

Huoltajat ilmoittavat päiväkodissa olevien lastensa suunnitellut hoitoajat sekä etukäteen tiedossa olevat poissaolot helpolla tavalla TietoEdun -mobiilisovelluksella tai web versiolla toimikauden 2018-19 alusta alkaen. Lapsen viralliset huoltajat voivat käyttää TietoEdua.

Viikolla 31 (30.7 – 5.8) hoitoa tarvitsevien lasten hoitoajat ilmoitettava ti 24.7 klo 10 mennessä.

Koska toimintakausi vaihtuu 1.8.2018 alkaen, on lapsella mahdollisesti sijoitus heinäkuun loppuun vielä edelliseen ryhmään vaikka hän fyysisesti jo aloittaakin ma 30.7 uudessa ryhmässä, tällöin huoltajan on ilmoitettava hoitoajat 30.7-31.7 edelliseen ryhmään ja 1.8 alkaen uuteen ryhmään. Hoitoaikojen ilmoittaminen -sivun yläreunasta saa valikosta vaihdettua ryhmän.

Huom! Siilinjärven varhaiskasvatus ei tämän jälkeen enää vastaanota paperisia tai sähköpostitse tehtyjä lasten hoitoaikavarauksia tai ennalta tiedossa olevia poissaoloilmoituksia.

Mikäli huoltajilla ei ole mahdollisuutta ilmoittaa hoitoaikoja sovelluksen kautta, pyydetään ottamaan yhteyttä päiväkodin johtajaan.

Ilmoitettuja hoitoaikavarauksia ei voi muuttaa lukitusajan sisällä. Sovellus lukitaan tiistaina klo 10.00, johon mennessä ilmoitetaan seuraavan viikon hoitoajat. Lukitusajan sisällä tapahtuvat äkilliset poissaolot ilmoitetaan edelleen puhelimitse tai tekstiviestillä päiväkotiin.

Huoltajien ilmoittamat hoitoajat ja mahdollisesti niihin tehdyt muutokset välittyvät päiväkotiin ajantasaisesti ja ovat henkilöstön oikea-aikaisen työvuorosuunnittelun kannalta välttämättömiä.

Huoltajat voivat ilmoittaa hoitoajat jopa puoleksi vuodeksi eteenpäin ja hoitoajat voi kopioida usealle viikolle sekä samoin myös muille hoidossa oleville sisaruksille. Mikäli lapsella on rinnakkainen sijoitus toiseen yksikköön/ryhmään, voi huoltaja ilmoittaa sovelluksen avulla hoitoajat myös sinne, valitsemalla valikosta ensin sijoituspaikan.

Sovelluksen kautta huoltajat voivat seurata ajantasaisesti lapselle varattuja hoitoaikoja.

Tieto Edun mobiiliversiota voi käyttää Android ja IOs laitteissa ja web version käyttöön suosittelemme joko Chrome tai Firefox selainta.

Mobiilisovellus

Hoitoaikasovellus löytyy sovelluskaupasta (Google Play / Applen App Store) hakemalla nimellä Tieto Edu.

Mobiilisovelluksessa on 7 vrk kestävä pitkä kirjautumisaika, mikäli et kirjaudu ulos.

Web versio

Ilmoita hoitoajat/poissaolot webin kautta

Sekä mobiilisovellus että webversio käyttävät kirjautumisessa Suomi.fi -tunnistautumista eli kirjautumiseen tarvitaan joko pankkitunnukset tai mobiilitunnistautuminen.