Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Toimitilat ja tilojen varaukset

Siilinjärvellä on kaksi nuorisotilaa: Kirkonkylän nuorisotalo Semppis (Julkulantie 2, Siilinjärvi) ja Vuorelan uusi nuorisotila (Rinnepolku 1, Vuorela).

Tilavuokra 31,00 €/h (sis. alv).

Kotiseututalo

Kotiseututalon idyllinen tupa ja keittiö (Museotie 56, Pöljä) on vuokrattavissa tilaisuuksiin ympäri vuoden. Keittiö ja wc-tilat on remontoitu vuonna 2021. Taloa ei voi käyttää majoittumiseen.

Tilavuokrat yksityistilaisuuksiin, sis. alv. 24 %

35 € / 2h
60 € / 2-5 h
80 € / yli 6 h ja jokainen alkava vuorokausi

Kotiseututalon käyttö on maksutonta siilinjärveläisille yhdistyksille.

Salmin sali

Salmin sali Siilinlahden koululla (Koulutie 3, Siilinjärvi) on tarkoitettu erilaisten konserttien, lausuntatilaisuuksien ja teatteriesitysten järjestämispaikaksi. Saliin mahtuu 250–300 henkilöä ja sen pinta-ala on 230 m2.

Salissa on korkeatasoinen äänentoisto ja valotekniikka. Varusteisiin kuuluu flyygeli, puhujanpönttö, kuorokorokkeet ja nuottitelineet sekä Suomen liput ja lipputelineet. Koulun ruokalaa voi käyttää tilaisuuksien tarjoilun järjestämispaikkana.

Tilavuokra 30,00 €/h, (sis. alv) ja äänentoistohenkilökunta erillisen sopimuksen mukaan.

Mäntyrannan kesäteatteri

Mäntyrannan kesäteatteri (Jokisuuntie 14, Siilinjärvi) sijaitsee Siilinlahden uimarannan ja Saharan kentän välissä. Kesäteatterissa on katettu katsomo, jonne mahtuu noin 250 henkilöä.

Tilojen yksittäisiä tai säännöllisiä käyttövuoroja voi hakea alla olevalla lomakkeella. Tiloista saatetaan periä pieniä käyttömaksuja. Lisätietoa Mäntyrannan kesäteatterista info@siilinjarventeatteri.fi

Säännöllisten vuorojen hakuajat

Kesävuorot haettava 31.3. mennessä
Talvivuorot haettava 30.4. mennessä

Lisätietoja

kulttuuri@siilinjarvi.fi
044 740 1313 tai 044 740 1364