Takaisin etusivulle

Työnantajat

Siilinjärven kunnan työllisyyspalvelu auttaa työnantajaa työntekijöiden etsimisessä ja erilaisten työllistämistä edistävien tukimahdollisuuksien kartoittamisessa.

Kohdennetussa työntekijän etsinnässä työnantajan työllisyyspalveluun ilmoittamaan avoimeen työpaikkaan etsitään työntekijää ensisijaisesti siilinjärveläisistä yli 12 kuukautta työttömänä olleista työnhakijoista.

Siilinjärvilisä on Siilinjärven kunnan työnantajalle maksama tuki, kun työnantaja palkkaa siilinjärveläisen vähintään 200 päivää työmarkkinatukea saaneen työttömän työnhakijan vähintään 3 kuukauden pituiseen työsuhteeseen. Työnantajana voi olla siilinjärveläinen yritys, yhdistys tai säätiö. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. Tuen suuruus on maksimissaan 600 €/kk/työntekijä ja tukea maksetaan maksimissaan 6 kk. Työnantajan tulee noudattaa palkkauksessa alan työehtosopimusta. Jos alalla ei ole työehtosopimusta, kokoaikatyön palkan on oltava vähintään 1 189 euroa kuukaudessa. Viikkotyötuntien tulee olla vähintään 18 h/vko.  Lisätietoa Siilinjärvilisän edellytyksistä ja hakemisesta: Siilinjärvilisä

Työntekijän palkkaamiseksi työnantajalla voi olla mahdollisuus saada myös palkkatukea 30 %, 40 % tai 50 % kokonaispalkkakustannuksista työnhakijan tilanteesta riippuen. Tarvittaessa autamme palkkatukihakemuksen täyttämisessä. Lisätietoa palkkatuesta Työ- ja elinkeinotoimiston sivuilta.