Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Neuvontaa ja tukea lapsiperheille

Varhaiskasvatuksen perheohjaus Siilinjärvellä

Siilinjärven varhaiskasvatuksen perheohjaajien tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten perhearjen pulmien ratkominen yhdessä perheiden kanssa, joko kotikäyntien yhteydessä tai tapaamisissa päiväkodeilla.

Varhaiskasvatuksen perheohjaaja tiedote

perheohjaaja Tatu Kauppinen 0447401968 tatu.kauppinen@siilinjarvi.fi
perheohjaaja Tiina-Maria Pölkki 0447401962 tiina-maria.polkki@siilinjarvi.fi

Lapsiperheiden yleinen neuvonta

Kaipaatko juttukaveria vauva-arkeen, haastaako tahtoikäinen perheessä? Koetko parisuhteesi turvallisena, mietityttääkö perheen raha-asiat? Oletko huolissasi omasta tai läheisesi jaksamisesta?

Lapsiperheiden yleisessä neuvonnassa autamme lapsiperheitä mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Kerromme järjestöjen, seurakuntien, kuntien, yksityisten palveluntuottajien sekä hyvinvointialueen tarjoamista palveluista.

Lapsiperheiden yleiseen neuvontaan voit soittaa nimettömänä, emme kirjaa puheluita, arvioi tarvettasi palveluihin tai päätä palvelujen saamisesta. Käytämme takaisinsoittojärjestelmää, mikä mahdollistaa takaisinsoiton.

Lapsiperheiden yleinen neuvonta:

Arkisin klo 9–15 ja arkipyhien aattoina klo 9–12

p. 017 2734300

Lapsiperheiden yleinen neuvonta toimii koko Pohjois-Savon alueella.

Omaperhe.fi

Omaperhe.fi on kansallinen verkkopalvelu, joka kokoaa perheille tarkoitetun tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen tukien perhekeskus–palvelukokonaisuutta.

Omaperhe.fi–portaalista löytyy kattavasti sisältöjä mm. raskauteen ja synnytykseen, vauvavuoteen, lapsuuteen ja nuoruuteen sekä vanhemmuuteen ja parisuhteeseen liittyen.

Omaperhe edistää perheiden hyvinvointia ja tekee sitä tukevat palvelut helpommin saavutettaviksi. Tiedon etsiminen ja tuen saaminen on mahdollisimman helppoa.

Omaperhe on kansallinen palvelu, joka toimii yksilöllisesti myös oman hyvinvointialueen palveluna. Älykäs palvelu ohjaa oman hyvinvointialueen palveluihin perheen tilanteen mukaisesti.
 
Omaperhe on käytössä Pohjois-Savon hyvinvointialueella.