Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Rissalan Yrityspuisto

Alue sijaitsee aivan Vt 9 (Kuopio-Joensuu) varrella ja on saavutettavuuden, logistikaan ja yritysnäkyvyyden osalta erittäin merkittävä ja palveleva toimintaympäristö yrityksille, jotka haluavat sijoittua tulevaisuuden kehittyvään yrityspuistoon.

Vt 5:n Vuorelan eritasoliittymään on matkaa noin 4 kilometriä ja Rissalan lentokenttä sijaitsee alle kahden kilometrin päässä yrityspuistosta. Nämä seikat mahdollistavat helpon ja nopean liikkumisen yrityksien ja asiakkaiden välillä niin kotimaisen, kuin kansainvälisen markkinan osalta.

Yrityspuistoon jo sijoittuneita yrityksiä ovat mm. SP Stainless Oy, Wihuri Oy, Kala-Lappi Oy, AGCO Suomi Oy ja KPY Novapolis Oy, jonka Lentokapteeni-kiinteistön tiloissa toimii useita yrityksiä ja organisaatioita. Rissalan yrityspuistoon kohdistuu tällä hetkellä hyvin kysyntää, joten jos olet rakentamassa seuraavan 12 kuukauden aikana, suosittelemme tekemään rakennuspaikkavarauksen.

KPY Novapolis Oy:n Lentokapteeni -kiinteistö tarjoaa jo tällä hetkellä alueelle sijoittuneille yrityksille merkittäviä synergiaetuja ja mahdollisuuksia erilaisten tukipalveluiden osalta: toimisto-, kokous ja ruokailupalvelut ovat liitettävissä hyvin helposti omiin tuotantotiloihin toiminnallisesti.

Lisäksi KPY Novapolis Oy suunnittelee Lentokapteeni-kiinteistön välittömään läheisyyteen merkittävää ja monipuolista tuotantotilainvestointia, jonne yritykset voisivat helposti sijoittua lähitulevaisuudessa. Näin yrityksille kytkeytyisivät nykyiset olemassa olevat tärkeät toimisto- ja tukipalvelut osaksi heidän liiketoiminnan kehittämistä.

Yrityspuiston liikennejärjestelyihin (Vt 9) tulee lähitulevaisuudessa merkittävää kehittymistä, joka lisää alueen vetovoimaa, sekä mahdollistaa monipuolisten toimialojen sijoittumisen ja liikkumisen alueella ja alueelle.